kolikokrat?
Pozdravljeni!
Zanima me kolikokrat si perete lase, ali je to vsak dan oz. bolj poredko. Jaz imam namreč zelo mastno čelo in lasišče, pa si moram obvezno prati lase vsak drug dan in ne vem če je to glih zdravo za lasišče. Kakšne šampone pa uporabljate proti mastnim lasem? Jaz Head & Shoulders limona.
LP
Velikokrat…prevečkrat,ker imam tudi sama mastne lase že po enem ali dveh dneh,vendar uporabljam nežne šampone…pa mislim da to sploh ni nezdravo,če imaš mastne lase je pač jih treba prati po potrebi,poleg tega je dobro da jih večkrat učistiš umazanije.če so na konicah suhi pa uporabiš dober regenerator in je.
Ps.headandshoulders je zelo agresiven šampon,tako da ti svetujem da ga zamenjaš,obstajajo dosti bolj kvalitetni!
tudi jaz imam šampon od avona in sicer za rjave lase, advanced tehniques…pa je full vredu, ni agresiven. lase pa si perem odvisnood stresa, včasih zdržijo 5 dni in so ok, včasih pa en dan in so fuč..odvisno tudi, al jih imam spuščene, dlgi so do sredine hrbta in če jih non-stop vlačim, pol vsak drugi dan, če pa jih imam spete pa 4 dni lepo zgledajo.
pri dolgih laseh je zelo sitno, da se hitro zmastijo, ker je pranje in sušenje pravi poseg…
Forum je zaprt za komentiranje.