Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Popokane kapilare???

Popokane kapilare???

Med nosečnostjo so mi na nosu popokale kapilare in me zanima kako naj jih posvetlim. Izgleda kot pajkova mreža, rdeče, in je veliko tako za en mali noht…. sedaj si to mesto prekrivam s pudrom. V lekarni so mi ponujali kremo Fade out ali nekako tako…. zanima me, ali deluje in če res posvetli te rdeče kapilare ali morda obstaja kakšna druga rešitev?????

LP Monkas

Pozdravljena.
Pri Avonu imamo odlično zadevo, ki izboljša videz popokanih kapilar za več kot 80%, nekaterim pa celo povsem popravi. Uporablja se tudi za ublažitev izgleda temnih madežev, ki se občasno ali sčasoma pojavijo na koži. Izdelek se imenuje ANEW CLINICAL LASER za obraz. Vreden svojega denarja.
Kje ga dobiš? V drogerijah definitivno ne. Lahko ga naročiš po katalogu.
Če te zanima kaj več, sporoči.
Mira

Popokane kapilare je mogoče učinkovto odstraniti samo z laserjem ali pa z vbrizganjem neke tekočine v žilico-nakar ta izgine. Postopek opravljajo na lepotnih klinikah širom Slovenije..mislim da tudi v nekaterih kozmetičnih salonih.
Moja prijateljica je bila pred časom na posegu z laserjem nekje v Krškem ali Brežicah…ne spomnim se več dobro.. prgled vem da je bil 7.000 sit, poseg pa še nekoliko več.
Popokanih žilic pa nima več.

Tudi jaz sem imela isti problem, po porodu sem imela v obliki pajkove mreže, bilo je hudo. Da te potolažim, zdaj po enem letu se je odstranilo samo, preprosto je izginilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close