Najdi forum

Pozdravljeni!

Pred pol leta sem imela zelo stresen in žalosten dogodek, ki me z dneva v dan spremlja in me še dolgo bo, vse to se zelo, zelo pozna na moji koži. Stara sem 28 let, vedno sem imela lepo kožo, sedaj pa najprej celo bredo mazoljčkov, tistih belih malih, ki sem jih s pomočjo kozmetičarke kar dobro odstranila problem pa so gube okoli oči, čez noč so se naredile, ni več pudra, ki bi to prekril pa po licih (ne pri smejalnih, malo višje) je ravno tako polno gubic, ki pa zgledajo kot neke čudne strije.

Se da kaj narediti??
Saj nočem zgledat stara 20 let in vem, da mi bo vse to dogajanje v življneju naredilo še kakšno gubo več toda ali se da vsaj omiliti? Problem pa imam še z porami, ki so blazno velike, niso pa nečiste, ker mi jih je kozmetičarka očistila pred kratkim toda kozmetičarka.
Naj še povem, da imam vrhunsko kozmetiko z naravnih sestavin, da kožo čistim vsak dan 2x z mlekom in tonikom.
Kaj predlagate, bi večkratni obisk pri vas pomagal pri mojih težavah?? In koliko bi računali za tako nego??

Lepa hvala in lepo pozdravljeni…

Pozdravljena!

Zelo mi je žal,za kar moraš trpeti in čeprav pravijo,da se vse, kar se nam zgodi v življenju,zgodi z razlogom in da je to dobro za nas,mi tako ne čutimo in trpimo.Edino čas celi rane,sicer počasi,pomagajo pa tudi pogovori,da to deliš in ti je lažje!
Stres,ki te spremlja ob ob vsem tem,pa pušča posledice po celem telesu,tudi na obrazu.Poruši ravnovesje v telesu,kajti ob stresu se določene funkcije upočasnijo,določene pospešijo in telo je v šoku!
Pri nas bi ti pomagali najprej premagati stresen dogodek,ki te je doletel z (crklanjem)masažo,kar tudi najbolj potrebuješ v tem trenutku.Masaža je za dušo,jo pomirja,hkrati pa deluje ugodno na prve gubice,ki so nastale.Ob obisku,pa bom tudi svetovala dobro masko za okoli oči,za domačo nego,ki zelo pomaga pri prvih gubicah…
Tudi sama sem preživela veliko stresnih dogodkov,tudi isti letnik sem kot ti,ampak poskusi gledat naprej optimistično, biti moramo močni,ker so v življenju tudi lepi dogotki!
Srečen božič in lepše Novo leto,iz srca Petra!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Lepa hvala za te besede in za nasvete… bom po novem letu začela delati tudi na sebi… upam, da bom zbrala moč..
Lepe praznike…

Pozdravljena!

Kako si kaj!Vem, ko se človeku zgodi nekaj hudega, potrebujemo precej časa, da lahko gremo naprej!Upam, da ti je čas že vsaj malo pomagal in da ti je lažje.Sedaj, ko prihajajo toplajši dnevi, predvsem pa daljši, bo tudi tebi posijalo sonce in pokazalo pot naprej, k bolj prijaznemu življenju!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close