Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vizažistka-Mb

vizažistka-Mb

Išečem vizažistko iz okolice Mb-ja, da bi me uredila za poroko 🙂

Hojla!

Studio M, Staneta Severja, MB

041/789-369 Maja

Mene in mojo pričo je ful lepo namazala za poroko, brez poskusnega ličenja.

Lep pozdrav!

Pa je ta make up zdržal tudi solzice? Ali je vse dol steklo? Ker jaz sem bolj jokav tip in se full bojim, da bom pol zgledala kot maškara.

Drugače pa hvala, debi!

Hojla!

Kako je glede solz, ti moram priznati, da ne vem, saj se je meni tisti dan vse smejalo…:)))) Mislim, da sem bila najbolj nasmejana nevesta na tem planetu.:P Je pa jokal moj dragi, samo on ni bil namazan…
Glede make-upa se ne sekiraj, da bi ti šel dol. Mene je namazala okoli 9.30, tisti dan je bilo cca. 26°C, vsak, ki mi je voščil, me je stisnil k sebi in me poljubčkal, potem plesanje in norenje,…pa se na fotkah pri torti, ki je bila okoli 00.30, make-up še lepo vidi, razen glossa, ki sem ga pojedla. Tudi mojo pričo je držal do konca zabave, pa ima prilično mastno kožo in ji ponavadi vsa ličila kar dol stečejo…
Te pa namaže po tvoji želji – bolj diskretno, bolj vpadljivo,… kakor sama želiš.
Aja, pa nisem imela poskusnega ličenja…;)

Lep pozdrav!

Debi, si se poročila dolgo nazaj? Zanima me zaradi cene ličenja. Če ni skrivnost, bi te prosila, da mi poveš koliko te je stalo.

HVALA!

P.S.: Zakaj pa nisi imela poskusnega ličenja? Ti nisi želela ali oni?

Hojla!

Poroka je bila septembra, se pravi pred 5 meseci. Cena ličenja je bila 3500 Sit, če te naliči pri sebi v salonu (mene je, ker sem blizu doma) – se mi je zdelo v primerjavi z ostalimi, ki so računali od 6000 naprej, zelo ugodno. Poskusnega ličenja nisem imela zato, ker Majo poznam že nekaj časa (ureja mi nohte in obrvi) in mi je vedno vedela prav svetovati, zato sem ji tudi tokrat 100% zaupala in se ji prepustila. Res pa je, da me je vprašala, če želim priti na poskusno ličenje in sem odklonila iz zgoraj navedenega razloga.

Lep pozdrav!

pozanimaj se, kako je s fiksirji (sprej, ki ti ga na koncu za zaključek dajo oz. razpršijo po obrazu).
nekatere vizažistke jih uporabljajo in make up res dolgo zdrži.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close