Najdi forum

zamnima me če je katera že uporabnica izdelkov avon?predvsem me zanima kako ste z njo zadovoljne, če jo uporabljate?
hvala

Jaz sem zelo zadovoljna. Uporabljam kreme za suho kožo iz modre linije, pa gele za tuširanje iz linij Naturals in Skin so soft, šampone iz linij Naturals in Advance techniques, pa seveda ličila iz različnih linij.
Toplo priporočam – tudi največjim skeptikom!

oj

jaz uporabljam to kozmetiko in sem zelo zadovoljna

najbolj mi pašejo kremice za obraz, tako lepo mehko kožo sem dobila, pa nič alergij nimam

pa tudi dekorativna kozmetika mi je všeč, predvsem pa imajo za moj okus super maskaro, ena nova, ko zaviha gor trepalnice…

jaz sem navdušena in glede na ceno, ki je po mojem mnenju kar nizka, dobiš zelo dobro kvaliteto

predvsem pa mi je všeč, da ne delajo poskusov na živalih…boge kepice trpijo pri tem, pa naj reče kdo kaj hoče….

Mislim, da je veliko odvisno od posameznega izdelka. Ne gre pa posploševati. Imela sem tekoči korektor One great concealer in eno kremico za obnohtnico, ki sta mi bila zelo všeč. Po drugi strani pa mi njihovo mleko za telo in šampon za lase nista odgovarjala.
Lep pozdrav

Jaz jo uporabljam ze 5 let in sem z njihovo kozmetiko izredno zadovolnja.Poizkusite jo ne bo Vam zal.Tudi cenovno je kar ugodna,ker imajo mesene popuste in se na količino je poust,tako da se res izplača…

geli za tuširanje naturals so fenomenalni, pa kremica za okrog oči, pa gel aloe vera,…
s tem sem kar zadovoljna, medtem ko ličila mi pa ne odgovarjajo.

lp, ewy

glede preizkušanja izdelkov na živalih pa …

…ja tako je to…
…enim paše to, drugim pa spet kaj druga..
…še sreča da imamo kaj izbirati…

Jadranka

ja, to je res…meni npr ne paše niti malo nobeno njihovo mleko za telo, kot da minekaj pleže po koži. šamponi advanced techiques mi pašejo zelo, iz linije naturals pa niti malo…od dekorativne kozmetike so mi lip glossi všeč, šminke pa niti malo…

kak za koga…

glede poskusov na živalih pa… no, saj ne morem vedet, da jih ne delajo…lahko da tudi jih, pa pač samo pišejo da jih ne….jaz tako bolj mirno spim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close