Najdi forum

balerinke

V dar sem dobila trenutno moderne balerinke, ki niso sicer čisto odprte, imajo še eno elastiko čez. Problem pa je, da sploh ne vem, kako se take čevlje nosi. Na kratke tanke nogavičke, na najlonke, na dokolenke? Na kratkih nogavičkah mi izgledajo malo čudno, dokolenke mi izgledajo pa čudne na nogi, to se mi zdi, kot da je narejeno za take luštne male pupe, ne pa za visoke “normalno raščene” punce, heh.

Malo po internetu posurfaj.

Veliko balerink sem videla po raznih revijah (allure, instyle…), samo se trenutno nic ne spomnim, kje natancno in v kateri stevilki.

verjetno sem te narobe zastopila ali pa verjetno ne poznam toliko dobro mode. Jz si pod imenom “balerinke” predstavljam prave baletne čevlje ki imajo na koncu nekakšno konico-mavec na čemer se nato baletke vrtijo in hodjo po prstih… Sam sm te verjetno narobe zastopla no se oproscam moji objavi sam me pa zlo zanima kva je to cudo.

Tako se baje zdej reče tem čevljem, ki so čisto na tleh in imajo zaobljeno konico in so precej odprti. Ne vem, kako naj drugače razložim. V Ljubljani sem jih videla bolj ali manj samo v Stiefelkonigu in danes sta bila dva para v katalogu od Alpine.

Balerinke so ze skoz, tko bolj kao klasika, samo v tujini so se vedno precej bolj nosile kot pri nas.
To je tak cevelj cist na tleh, fine oblike, spredaj okrogel.
Pol mas pa razne modifikacije- tako kot letos, malo spremenijo, ampak osnova je pa ista-balerinka.
V tujini se balerinke v bistvu skoz po malem nosijo-tiste klasicne.

Živjo,
ta prave balerinke ne bi bile ravno primerne za hojo po cesti. Ampak te naše balerinke, o katerih sprašuje iri, so pa jako udoben čeveljc, imajo jih trenutno tudi v Zari,… jaz jih nosim na jeans, pa druge hlače, na krilo se jih ne upam, ker nisem pri ta visokih, sicer pa naj bi pristajale tudi zvončastim krilom, capri hlačam, short pants,…odvisno od poguma in postave.
LP

Ja, ampak na kakšne nogavičke jih pa nosiš? Pri hlačah sicer to ni tako pomembno, ampak pri krilih pa že.

Pri hlačah po možnosti nobenih nogavic ali pa “hlačne nogavice”, kril ne nosim na balerinke, če bi pa jih, pa vsekakor ne bi zraven oblekla kakih kratkih štumfkov (ie., brez nogavic, hlačne nogavice, ali tiste male nogavičke, ki se jih ne vidi iz čeveljcev). Mislim, da imajo redki razen kake Naomi ali Kidmanove tako dolge noge, da bi si lahko kake kratke nogavičke v tej situaciji privoščili. Če se ti pa zdi, da pašejo nogavičke zraven, jih pa mirno obleci.LP

Meni so pa balerinke zeeloo všeč… rada bi imela balerinke s petico za ampak jih nikjer ne najdem razen v trgovini Allegria v Mariboru imajo le en par(vendar se mi zdi cena rahlo visoka). Ali slučajno ve kdo kje imajo večjo izbiro takšne obutve?

LP!
Vidim, da si prej že dobila odgovor od šišmiš odgovor zraven česa jih lahko nosiš… se strinjam, tudi glede nogavičk, za kakšne krajše je fajn če imaš res bolj dolge noge, drugače pa navadne hlačne nogavice po moje najboljše… čeprav če se ti zazdi da ti kej drugega pristaja zraven ti kar pogumno.
Js jih imam, kupil mi jih je fant septembra, črne, nosim jih pa zraven krila (+ hlačne nogavice ali septembra ko je bilo še toplo 1x tud brez)… drugače pa zraven hlač, se mi zdi da grejo zraven vseh, čeprav poleg capri hlač jih še pa nisem nosila mi tak čudno zgleda-na meni.
So pa res udobne za nosit!!
Lep pozdravček pa kar pogumno obleči kar ti občutek veli.
Trica, na tvoje vprašanje pa žal nimam odgovora.
Anita

Živjo!

Vem, da ste o balerinkah že govorili. Rada bi samo vprašala, če kdo ve, kje bi našla rdeče balerinke. Jih nunjo potrebujem za predstavo, ki jo imam 10. februarja.

Najlepša hvala za pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close