Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder za suho kožo

Puder za suho kožo

Kateri puder za suho kožo priporočate? Kar koli kupim se mi koža lupi, čeprav piše, daje vlažilen. poskusila sem jade, manhattan, Art deco. Vichy sem imela smo en tester, a je bil obupno roza.

Nasvet?

Ajs

Jaz imam Lancomov puder Absolue Teint s faktorjem 20.Preizkušeno se ne lupi.Cena je temu primerna, okoli 14000 sit.Porabim ga pa zelo malo, tako da kar nekaj časa traja.Poskusi kdaj ujeti dneve prezentacij kozmetike(npr.od Shiseida, Lancoma itd).Tam se potem s tabo ukvarja predstavnica kozm.znamke. Jaz sem na ta način končno našla pravo barvo pudra, po neštetih kiksih.Veliko sreče!!

Poglejte pod rubriko LIČENJE MAKE UP tam boste prebrala za dobro kozmetičarko namreč za dober make up je porebna tudi lepo negovana koža,če je koža negovana in pa seveda pravilna izbira kreme potem ne sme biti težav s pudrom

ni odvisno le od pudra, temveč tudi od podlage, torej od kreme ki jo uporabljaš. Take probleme s pudrom sem imela vseskozi, dokler nisem našla zase pravo kremo oz. podlago. Uporabljam namreč hidrogel in nočno kremo RIVITAS – to je naravna kozmetika firem **** . Spodbuja delovanje celic. Baza izdelkov je planika, ki jo gojijo v švicarskih gorah. Kožo imam po dolgem času normalno in lepo.

Kremo imam Annemarie Borlind in se mi zdi v redu – kadar nisem napudrana, sa mi zdi koža čisto solidna. Ko se napudram, pa šit. Ampak 14.000 je malo preveč. Hvala, vseeno.

Ajs

ajs,

mogoče bi bilo dobro, če bi si občasno naredila peeling, saj se pod pudrom luščijo odmrle celice, s peelingom pa se bodo le te odstranile.

LP j

kupi si piling od nivee in 1x na teden si sama doma spili kožo

kaj pa če bi probala od Elizabeth Arden peno za suho kožo?

Si poizkusila od oriflamea puder za suho kožo?

coluor adapr od max factorja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close