Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style prhljaj, hrana in fen

prhljaj, hrana in fen

Pozdravljeni,

prebrala sem si kar nekaj tem o prhljaju na forumu.
Zdaj pa me nzanima konkretno hrana in sušenje las s fenom.
S
trinjam se, da je prhljaj vsaj pri meni pogojen v večji meri s stresom. Raznorazni šamponi nič kaj prida ne pomagajo, saj ko prekineš z njimi je spet ista pesem.

Veliko je bilo odgovorov, da hrana tudi vpliva na prhljaj. Katera hrana pa je tista, ki naj bi prispevala k manj prhljaja?

Kolegica mi je pred kratkim povedala, da ji je ena frizerka povedala, da k prhljajo prispeva tudi naravno sušenje las. Drugače povedano, če bi si sušila lase s fenom ne bi imela prhljaja. A to drži? JAz si namreč vedno naravno posušim lase (imam pa kratke lase).

Prhlajaj je vecna tema in vecni problem. Ni stos, da hrana odpravi prhljaj. Pisano je v smislu, kako se s pomocjo zdrave prehrane izognemo stresu in zacnemo zdravo ziveti. Kaj povzroca stres,o tem je veliko knjig in bi predolgo pisala. Mali sprehod po knjiznici, pa se vse zve:-)
lp alenka

pozdravljena,

tudi jaz sem imela težave s prhljajom, nisem opazila da bi bilo to povezano tudi s prehrano, saj je bistveno ne spreminjam, kakorkoli že lahko ti svetujem šampon Sulfrin od garnier-ja, meni pomaga. dobi se ga v muler-ju obstajata dve vrsti in sicer z modrim pokrovčkom za pogosto umivanje las in z rdečim pokrovčkom za normalno umivanje las. je pa tako da vsakič ko boš zamenjala šampon se bojo težave verjetno ponovile tako da ti to odsvetujem. poiskusi morda boš zadovoljna.

lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close