Najdi forum

oriflame

pozdravljene,

zanima me ali katera uporablja kozmetiko oriflame (ličila, ua nego kože…) in kako ste z njo zadovoljne.

hvala za odgovore in lp
pikicapokica

Jaz uporabljam:
– 80 % aloe gel – super stvar za pomiritev razdražene kože (piki žuželk, po britju, ekcemi,…)
– aloe gel za okrog oči – zmanjšuje jutranjo zabuhlost oči
– dvojna senčila – dobro pigmentirana in obstojna
– mat enojna senčila – nežni odtenki, dobra obstojnost
– prozorna maskara – super za česanje obrvi
– glinena maska – zelo dobro očisti mastno kožo

jaz pa uporabljam:
puder aqua surge – moj najboljši doslej
parfume ter njihove deodorante
šminke, balzame
kreme za obraz
maskare mi niso preveč dobre
parfumske kreme za telo
laki za nohte
pripomočki za ličenje – zelo dobri (čopiči, krtačke, blazinice…)

skratka meni je kar všeč

Poskusila sem več stvari in vse so mi bile všeč, geli za tuširanje, pudri, predvsem laki za nohte, za nego obraza, za mastno kožo SC, Aloe vera krema je super, imam tudi njihove parfume, mi dišijo, samo moti me, ker niso dovolj obstojni, drugače pa CBO dvojna senčila za veke so men zakon, pa še draga niso. Trenutno imam za nego obrazo oil control, ker so se mi pojavili mozolji in zaenkrat pomaga. Tea tree olje je super. Uf, še bi se našlo. Aha, pa kopel za noge mi je ok. … Edino nad maskarami sem bila razočarana.

lp

Če katero zanima kaj več o kozmetiki Oriflame, me lahko kontaktira. jaz sem namreč Oriflameova lepostna svetovalka. Kozmetika na sploh pa je zelo kvalitetna!
Skratka če Vas zanima karkoli v zvezi s kozmetiko, uporabo kozmetike, lepotnimi triki, me lahko kontaktirate!

Čau

Če si zainteresirana za predstavitev kozmetike, me lahko kontaktiraš.

Zakaj ne bi sama prej poiskusila in se potem odločila le za stvari, ki tebi odgovarjajo – ne drugim?

Predstavitec kozmetike pa te nič ne obvezuje in nič ne stane.. odločitev pa je seveda tvoja!

moj mail pa je: erika_petan@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close