POMAGAJTE!!!!!!!
Am…Sem mlada…in …najstnica..in je prsla do tezav..Kot je znacilno..mi v teh letih dogaja…S tem mislm tud swoj zunanji izgled..Namrec pred 1 dnewom..sm sla,,k frizerju…Se pobarvala…roza in..crno..Pred 1 mescam pa sem se…Rdece in crno..Pred tem pa spet crno..vijolcne..in rdece plamena..Moji naravni lasje..so pa svetlo rjavi. Frizerke..so hotele..opraviti delo najbolse..zato so mi velikokrat razbarvale..lase…Zadnjic so mi..rdec pas..zgoraj glave..razbarvale..v bele lase..potem roza..in potem se 1x roza..ker se ni dobro prijelo…Med cakanjem..prijemanja barv na lase..me je zacelo zelo peči…zqato sm rekla..naj mi barvo spere..in nanese..na mokre lase…..Pred prejsnimi obiski frizerjov…me ni peklo..ampk…sm dobila..samo bulice…oz..hraste..na lasiscu….S nadaljnimi tezavami sem bila seznanjena…da se lahko kaj zgodi..z mojim lasiscem..ampk…sm u letih ko se trmasta..Zato me zdaj boli glava…in lasice.na 2 delih…Kaj naj naredim?—Glavo sem si umila..weckrat ampak ne gredo hraste dol..
POmagajte MII
Lp ana
=))))) lp ancy
Malo pozen odgovor!
Umiri malo svoje hormone. Ne bos nic lepsa, ce bos ostala plesata. Lepo da si drzna in pogumna in zelis biti drugacna, ampak kaj pa lasje!!!
Kraste so lahko le mascobni strki, ko se lasicsce bori in proizvaja mascobo, ko ji je bila vzeta med barvanjem. Mogoce namazi lasicsce s kaksnim oljem in pusti in nato speri z zelo blagim samponom. Ne se bolj draziti lasisca.
Sedaj so ti ze menda zginile, ampak kriv je bil izpad inetrneta.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.