Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Gubice okoli oči

Gubice okoli oči

Pozdravljene,

z svetlobno hitrostjo se bližam 30-tim…in okoli oči so se mi že začele pojavljati gubice…..katero kremo priporočate, dobre izkušnje, rezultati…se pa nagibam k bolj naravni kozmetiki, če je le mogoče..

hvala, lepo se imejte

Od naravnih je baje dobra kremica od Dr. Hauschke. Lp

Ce zelis nekaj izvrstnega,me kontaktiraj na mail.atudi za vse ostale nasvete glede kozmetike sem pripravljena deliti mnenje.LP PIA

Bližam se štiridesetim in rada bi vedela kakšno kremo lahko uporabljam kožo imam mešan tip v tako imenovanem t predelu mastno

Dobra mi je od Avene, ni mastna, naredi pa zelo voljno kožo. Po njej me ne pečejo oči. Ni jo potrebmo uporabljati vsak dan, za začetek je samo občasno dovolj. Cena je tako kot dr. H. okrog 4000. V lekarnah.

za gubice okrog oči so najboljše kreme naravne kozmetike

Lepo pozdravljene punce.

Pri oriflameu imajo precej krem za okoli oči proti gubam. In sicer:
Negovalna krema maximum+ (50 ml) 3490 sit (od 35 leta dalje)
time prevent stik za nego okoli oči (1,6 g) 2790 sit (od 25 let dalje)
krema za okoli oči z retinolom (15 ml) 2490 sit ((od 35 leta dalje)
time reversing krema za okoli oči (15 ml) 1990 sit (od 45. leta dalje)
krema za čvrstejšo kožo okoli oči (20 ml) 1490 (od 40 leta naprej)

Oriflame pa je itak vsa kozmetika naravna. Upam, da sem Vam vsaj malo pomagala. če Vas še karkoli zanima, pa mi lahko pišete na mail.

Sama sem poskusila že veliko krem okoli oči, pa mi ni nobena ustrezala.
Nato sem se začela mazati z ognjičevo (doma narejeno) kremo in gubice so izginile. Če poznaš koga, ki dela doma ognjičevo kremo jo probaj. Na tanko se namaži vsak večer okrog oči. Pomaga. Nikar ne uporabljaj kupljenih, ker so daleč od prave ognjičeve kreme.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close