maskara
Lep pozdrav,
jz bi prosila če mi lahko svetujete kako maskaro ki ne podaljša trpalnic, ker imam že dovolj dolge in bi rada kako ki samo poudari ali zgosti samo da ne podaljša?
Pa zanima me še če mi lahko svetujejte kako ful dobro kremo za obraz, do zdaj sem uporabljala Vichy pa so se mi začel delat mozolji.
Kristy probaj Stretch maskaro od MF. Ta naredi lep naraven videz in trepalnice lepo zgosti. Težko se boš izognila, da jih ne bi vsaj malo podaljšalo, lahko po to narediš s tehniko ličenja. Maskaro nanašaj samo ob korenu in ne razvleči potega do konic. Tako se masa ne bo oprijela vrhov trpalnic in jih ne bo podaljšala. Sicer pa hočemo imeti vse lepe in dolge trepalnice…
Kar se tiče kreme; za kakšen tip kože pa gre?
lpj
Pozdravljena Kristy,
za mešan tip kože zelo rada priporočam Matisovo linijo Sebo regulatrice.
V liniji najdete kar nekaj proizvodov, ki bistveno pripomorejo k lepšemu izgledu kože, predvsem pa k manjšemu mastenju, saj regulira izstop maščob, gožo prečisti v globino… skratka treba je probat.
Mogoče bi si pred nakupom priskrbeli kak vzorček, da se prepričate da je to to, kar rabite.
Nič se mi ne zdi čudno da nočete maskare. Nabrž imaste lepe, zdrave in dovolj bogate svoje trepalnice in vam jh ni treba mazat.
lpj
Rada bi maskaro, ki poudari trepalnice – da se vidi, da so namazane, ampak da ne izgleda preveč “umetno”.
V poštev pridejo predvsem Chanel, Dior, Clarins, Collistar, Estee Lauder (torej Clinique, Origins)
Če ima katera izkušnje s katero od spodaj naštetih maskar … na dan z besedo in priporočili.
hvala in LP
Forum je zaprt za komentiranje.