Najdi forum

Dlačice

Spoštovani,

Imam temnejše dlačice na obrazu, (se pravi brčice in na bradi). Teh nadležnih dlak bi se jaz rada znebila za vselej. Ali obstaja kakšna možnost da se jih znebim za vselej in če obstaja, kje se to opravlja in približna cena.

Hvala za odgovor!
K.

Za vedno jih lahko odstraniš le z laserjem.Za podrobne informacije pokliči v kakšen medicinski center.obstaja pa tudi epilacija,ki je tudi trajna,vendar moraš hoditi dalj časa na krajša obdobja,je pa najbrž cenejša,opravlja pa jo kozmetičarka.

Pozdravljeni..

stara sem 16 in imam probleme z ščitnico…in vsakič ko si populim dlačice ali se brijem…mi zrastejo v istem dnevu nazaj in še bol temnejše…rada bi vas prašala če mi lahko daste ime od kreme ki zbledi al pobeli..dlačice oz. brke…ker vem da je na trgu..sam noben mi ne zna pomagat glede imena…
pa še če bi mi svetovala kaj narditi glede britja…
hvala za posluh..pa upam da bom dobila odgovor..
obupana 🙁

Britje dlak bi ti odsvetovala , ker kot si že sama ugotovila potem zrastejo še temnejše in močnejše dlake.V kakšni bolje založeni drogeriji povprašaj za belilno kremo ali pa se oglasi v kozmetičnem salonu , kjer ti bodo dlake pobelili oz. mogoče svetovali kakšen drug postopek-epilacijo-odstranitev dlak z iglo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close