Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dlake na bradi

Dlake na bradi

Vsako jutro si moram s pinceto puliti dlake na bradi, pa ko bi bile vsaj dlake, so trde kocine tudi po 20 kom, največ so črne, vmes pa tudi kaka bela in trda. Vsako jutro! Sicer sploh nisem poraščena, ampak tole na bradi je pa grozno. Pojavile so se ko sem jemata Kt, ki jih že dolgo ne več. ampak kocine so pa tu. Pa tudi zgleda grozno, ker imam že kar bulice kot mozoljčke in me včasih kar peče. Poskusila sem že z trakom z voskom, p a ni bilo učinka, jih ni potegnil ven. Kaj še lahko naredim? Na laser ne grem, me je strah pa tudi je drago. Pa sem pomislila na depilac. kremo – a mislite, da bi imela vsaj kak dan miru? Skbi me samo to, ker s pinceto res populim le kocine, z depil. kremo bi pa šle stran tudi tiste najmanjše dlakice, nemoteč puhec – pa se bojim, da bi pol še te zrasle v kocine in bi imela že kar brado.

Pomagajte, hvala.

Pozdravljena!

Kot kaže so najine dlačice hormonskega izvora.
S tem problemom sem se srečala pri stankah že res mnogokrat, izkušnje pa so pokazale takole;da se puljenje s profesionalnim voskom isplača, saj je z leti vedno manj dlačic, ostale pa so tanjše in svetlejše.S problemi kot so mozolčki in vneta koža pa tudi ni za skrbeti, saj s posebno kremo to kožo po depilaciji pomirimo.
S trajno epilacijo bi se v najinem primeru tudi dalo pomagati, postopek je sicer enostaven a malo počasneje se pride do rezultata saj je treba vsako dlačico posebej v korenini uničiti.
Skrajno najslapše pa bi bilo uporabiti depilacijsko kremo,saj bi po nej dobila še več dlačic!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

mnei jih uničujejo z epilacijo in sem zelo zadovoljna-sicer je boleče.
Ko bo moja kozmetičarka začela z laserjem bo poskusila to

Meloncaa, vedno boš imela probleme, če si dlačic ne boš odstranila z laserjem. Tudi depilacijske kreme niso primerne in ti bodo dlačice vedno znova zrasle. Priporočam ti Dermatološki center Parmova http://www.dcp.si, kjer ti bodo svetovali in ti razložili o posegu. Moja prijateljica je imela podoben primer in je plačala okoli 10.000 SIT/poseg, imela je pa 6 posegov, plačaš lahko tudi na obroke, skratka splača se in še brez skrbi boš! Pa naj te ne bo strah, bodi samo vesela, da laserji sploh obstajajo, saj so dlačice večen problem moških in tudi žensk. Opogumi se in pokliči 01/ 43 66 330. Pa lep pozdrav…Kim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close