Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ali se kaj spoznate na kozmetiko Artistry

ali se kaj spoznate na kozmetiko Artistry

Enkrat nazaj je že bilo govora, da je kozmeika Artistry dobra vendar malj dražja. Imaste kaj izkušnje z dnevno vlažilno kremo, senčili za oči, mleko za čiščenje obraza in čistilom za oči. Uporabljam predvsem to, pa bi me zanimalo mogoče poizkusiti tudi izdelke Artistry.
Kaj pa ostali izdelki iz iste branže, čistila, pasta za zobe, …. Ste s kakšnim izdelkom še posebej zadovoljni?

lp

Jaz sem zelo zadovoljna z zobno pasto, cistilom za kuhinjo in njihovimi vitamini. Ostalega pa ne poznam, ker se mi zdita dekorativna in negovalna kozmetika predragi.

Njihova maskara je popolnoma zanic/

Od cistil je ok LOC Plus za kuhinjo,pa tudi tekocina za pomivanje posode(dish drops)..

Aja,pa lotion za telo G&H je tudi ok,ceprav kar mocno disi-a prijetno..Nekaksen spicy vonj….

jaz sem imela njihovo kremo in bila močno razočarana. ni vredna svojega denarja.

Jaz sem zelo zadovoljna z vsemi izdelki, ki sem jih do sedaj preizkusila. Nad kozmetiko pa sem popolnoma navdušena. Za moje pojme najboljša izbira.

Pozdravček!

Miss_Black

Jaz vse kar sem poizkusila od amwaya (artistry) mi ni bilo všeč… full precenjeno… ne plačaš kvalitete, temveč prevoz.
Lahko pa a bo tebi ustrezalo, to moraš poizkusiti sama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close