Najdi forum

Zastopnica?

Ponuja se mi prilika biti zastopnica za Oriflame in me zanima, kakšno izkušnjo imate tisti, ki ste ali to počnete. Ali se finančno izplača? Ali hodite okrog in ponujate kataloge? Ali dosti naročajo?

Hvala za odgovore!

Ce so ti tisti, ki ze nameravajo vclanit prikazali Oriflame kot moznost za obogatitev v enem letu in delanja kariere – to lahko pozabis.

Drugace pa je tako, ce hoces dosti prodat, moras navezat zelo veliko stikov, pa tecen ne smes bit – ce bos komu samo enkrat gnjavila, si ga izgubila za vedno. In ce hoces dosti prodat je potrebno kar precej vec casa kot par urc na teden 😉

Drugace je pa sama kozmetika fajn, so pa ene stvari super, spet druge pa cisto zanic. No, jaz jo kar dosti uporabljam, pa sem zaenkrat zadovoljna.

LP, Zala

Se strinjam z Zalo.
Jz sem njihova zastopnica že par let, pa do sedaj še nisem obogatela,hhehe…
Tud nisem imela tega namena, sem se bolj odločila, da kupujem zase, sem kdaj pa kdaj katalog pokazala sodelavkam ali znankam, nisem pa bila vsiljiva in tečna, ker nekatere znajo to biti….
Nekateri izdelki so zanič, drugi dobri, kakor za koga….
Npr., jz si nikoli nisem kupovala kreme za obraz, ker mi ni nobena odgovarjala, sem pa uporabljala šminke, lake, gele za tuširanje, maskare od Giordanija, pa še kaj…
dišave mi tud ne “sedejo”, imam občutek, da vse isto dišijo.

lp

Tudi jaz še nisem obogatela. Naročam pa zase in nekaj prijateljic.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL se splača!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close