Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lomljenje konic

Lomljenje konic

Ojla!

Kateri preparat je dejansko dober proti lomljenju konic? Zdaj sem si lase malo postrigla, ker sem imela konice čisto uničene, vendar imam še vedno dolge. Uporabljam drugače šampon Fructis – za barvane lase, prehajam pa na long&strong. Tnx za info.!

Zdravo Demie!

Na žalost ne vem nič pametnega priporočit proti lomljenju konic.
Pišem pa zarad svojega problema (mogoče mi boš ti al katera druga kej pametnega svetovala).
Ti itak veš, da imam dolge lase (tak ene dve leti si že dajem pramene – blond rjave, drugač sem mela temno rjave lase)… zmerej je ista frizerka mi hodila na dom, super me je ustrigla, tak postopoma in mi naredila pramene… neverjetno kok vredu lase sem mela, pa sem si vse to na tri mesece naredila, pa ti povem čisto nič zlomljenic konic, uničenih las, karkoli, nič! Močni, zdravi lasej, super uglavnem. Zadnjič pa sem spet jo poklicala če lahko pride pa pravi, da več ne striže na domu. Pa je ena atijeva sodelavka ga prišla ustrič, pa sej si misla, zakaj pa ne bi še mene, če pravi, da čeprav ni v frizeriji zaposlena poznane okrog striže vsak dan… ko bi vedela kaj bo ne bi nikol se ji spustila pod roke! Pramene mi je naredila-kot tud ona prej, iz tiste kape ven, ne posamezne v folijo, pa mi je ženska pol vseen dala mal folije na glavo, je rekla, da bo hitreje prijelo, pol pogleda vsem, pravi ni še zagrablo… čez čas pa me začne full peči po lasišču, js ji povem, ona odpre tisto reč na glavi, noter pa kar prska, taka vročina, ona reče: hitr, hitr z mrzlo vodo sprat! Js nisem mogla popolnoma nobene besede spravit iz sebe med pranje in gledanjem v ogledalo pozneje, spredi sem mela čist zbeljene lase-u nulo blond, zadi ni nč kej ornk prijel-oziroma ni vredu namazala… groza uglavne! Pol me p aše ustriže čist drugač ko ji js razlagam (prenakratko je na koncu blo!) Ampak najhujše je bilo potem ko je ona šla. Js si namreč zmeri sušim na zrak lase, tak da je pol šla, ni blo treba fenat, js si nikol ne. Pol ko so se mi po urci lasje posušili pa GROOOZAAAA! Vse je štrlelo stran, js se grem počesat sem pa mela poln glavnik totalno zbeljenih las, pa kaj to, bli so kot tisti laski, ki jih v cvetličarni za dekoracijo uporabljajo! Js sem cel dopoldan sedela pred tv-jem, cel dan nč jedla-nisem mela apetita, spala skor nč… mogoče se komu zdi čudno, ampak men je grozno žal mojih las, ker itak jih je treba že ko maš zdrave in močne-kot js prej fajn negovat, da tako ostane… zdej pa, kaj naj????? Fant pa ostali pravijo, sej se ne vidi, dobro kar tako na daleč ne, ampak js ko se na blizu vidim v ogledalo, ko se počešem, mene prav zaboli pri srcu, da ženska ni mogla bit bolj pozorna, mislim neverjetno! Zdej ne pomaga niti moj dove balzam za barvane lase + maska od avona, ki sta prej bla ena A! Kupila sem si tud od glis kur sprej za poškodovane lase, ampak prejšnja frizerka-sem jo klicala namreč pravi, da lahko samo počakam na nove. Ampak js še to v strahu čakam, ker se bojim, das tud novi ne bojo tako močni kot prej! :(((((((((
Če ve katera za kej pametneha, nja mi prosim NAPIŠE!!
Vem, da je dolg mail… upam pa, da ga je vsaj katera prebrala… se je blo fajn mal razpisat o tem, ker mi je full hudo.
Hvala vam pa lep pozdravček!!
Anita
Demie: Od avona si že poskusila sprej proti lomljenju konic? (baje j efajn)

Skratka proti lomljenju konic pomaga najbolj vroče olje… za več informacij sem vedno dosegljiva na erika_petan@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close