Najdi forum

spet dlake

Pozdravljeni,

mučijo me dlake na bradi, ki so sicer bele barve, a nekatere sploh ne tako kratke kot bi želela.
Opazila sem jih v zadnjem letu, po vsej verjetnosti naj bi bile posledica jemanja zdravil. Tako mi je povedala zdravnica, na katero sem se obrnila v upanju, da bi se jih dalo lasersko odstraniti. A to žal ni mogoče, ker so brez pigmenta.

Ker me zelo motijo, bi jih želela odstraniti. Ali je elektroliza (epilacija z električnim tokom) primerna? Ne želim jih puliti, voskati ali kakorkoli drugače odstranjevati.

Ali storitev opravljate v vašem salonu? Je boleča? Kakšni so rezultati?

Že v naprej hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav.

Anastazija

Pozdravljena!

Epilacija je primerna v najinem primeru, še lažje bi svetovala po pregledu teh dlačic; (kajti če so ekstremno tanke in prozorne, jih bom tudi skozi lupo težko zadela v dlako )!
Moram pa zaupat iskušno dolgoletno glede voskanja po obrazu,ki jo priporočam, saj je z leti na teh mestih čedalje manj dlačic,se redčijo,tanšajo in svetlijo.
Epilacija je skoraj neboleča, čuti se rahla pekočina,in je zelo uspešna,cena je 70,00 sit po dlačici.

Vabljena,lep pozdrav!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close