Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style francoska manikura na nogah

francoska manikura na nogah

Punce, kje v LJ ti po opravljeni pedikuri nalakirajo nohte na nogah v stilu francoske manikure???

Mislim, da po vseh salonih, kjer imajo tudi nego za roke….Oziroma vsaj v teh malce boljših, te sigurno upedenajo:)) Malce pokliči po salonih pa povprašaj.Žal ne vem za nobenega konkretnega.

Pokliči v hotel Park(01 300 25 00)kozmetični salon ANA,SAMA SE UKVARJAM Z NARAVNO NEGO NOHTOV JESSICA ZATO VEDNO VZAMEM SVOJE LAKE IN MI ZDRŽI LAK ŠTIRI TEDNE

Stevo, prosim, če mi lahko svetuješ katere Jessicine lake naj si kupim in kje se dobijo za francosko manikuro na rokah. Trenutno uporabljam eno levo firmo in se čez tri dni začne luščti. Prosila bi te tudi, če mi lahko svetuješ katere pilice so najboljše.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
BIBA

Lep pozdrav opravičujem se za tako pozen odgovor,ker smo bili na dopustu piši nam ali pa se oglasi v salonu pa si lahko ogledaš mojo francosko manikuro in kupiš pri nas vse produkte pa še enkrat lep pozdrav Biba

Jaz si redno pri vsaki pedikuri nalakiram nohte po sistemu francoske manikure.Priporočam ti svojo pedikerko Petro iz Trubarjeve 42,ki zares lepo nalakira,z Jessico.Tidi lake se da pri njej kupiti/Njen telefon:031 598 828!

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close