Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ISADORE – Sheer to cover foundation

ISADORE – Sheer to cover foundation

Kupila sem si omenjeni puder, ker naj bi najbolj od vseh prekrival rdečico. Vendar sem po uporabi lisasta, kot da bi se nekje namazala, nekje pa ne oziroma nekje bolj, nekje manj. Uporabljam tudi puder v prahu, pa se kljub temu svetim. Za podlago uporabljam kremo od Oriflame.

Kako naj to preprečim oziroma kateri puder naj uporabljam za uspešno prekrivanje rdečice? Morda kremni ali le drugo znamko?

LP

Pozdravljena,
omenjeni pudrer res dobro prekriva, tako da ne vem kaj je razlog da ste lisasti. Mogoče bi bilo potrebno zamenjati kremo, lahko pa tudi poizkusite puder nanašat z poliuretansko gobico, katero predhodno malo namočite. Lise bi lahko nastale tudi zaradi “predolgega in premočnega ” nanašanja. Če je to razlog, bo nanašanje z gobico to rešil.
Puder v kamnu ali prahu pa mogoče večkrat na dan obnovite na predelih kjer se svetite.

lpj

Je ta puder primeren tudi za zelo suho kožo?
Dori

Za suho kožo bi raje svetovala puder Velvet touch ali pa morda Lift & Cover, oboje je od Izadore. Ta dva pudra sta namenjena predvsem normalni do suhi koži.
Če pa je koža ekstremno suha morda razmislite o zamenjavi podlage (kreme).

Lep pozdrav
Jadranka

Res je, imam zelo suho in zelo občutljivo kožo. Mi lahko svetujete kremo oz. tudi kakšno podlago za zelo suho kožo?
LP Dori

Pozdravljena Dori,
za omenjen tip kože bi lahko probali Matisovo linijo Delicate. Je tudi dobra podlaga za make up.

Jadranka

Na žalost ne prenašam Matisovih krem. Do sedaj sem uporabljala Lancom Hydra zen in Viscy Nutrilogie 2. Prva krema mi je presuha, do večera mi že koža vleče, druga je v redu le, da se zelo svetim, oziroma se mi zelo počasi vpije (preko celega dne) imam cel dan nekako masten sloj po obrazu.
Hvala za nasvet,
Dori

Pozdravljena Dori,
mogoče pa bi v kolekciji Elizabeth Arden kakšna krema odgovarjala vašemu tipu kože, ali pa morda kaj od Juvene, tudi Marbert ima nekaj kar dobrih izdelkov. Vsekakor bi bilo dobro da si najprej pridobite vzočne testerje, saj boste tako ugotovili kaj vaši koži ustreza.
Jadranka

eno kratko neumesno vprašanje:

zanima me kje na območju dolenjske bi se lahko dobilo kozmetiko od Isadore?

Na dolenjskem je Izadora v Merkatorjevem centru v Krškem, veliko izbiro pa ima tudi Muller v Novem mestu.

lp jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close