Najdi forum

tatoo

Odločila sem se za tetoviranje, pa me nekaj zanima. Kolikšna je razlika v bolečini, če se daš tetovirat nad lopatico ali pa na spodnji del križa?

Jaz lahko povem za spodnji del križa – boli. Ampak se da reživeti. Čutiš pa ledvice in ne vem kaj vse še. Boli. Pa boli ko se celi.

To vem, da boli, zanima me samo, če je velika razlika v bolečini v primeru tetovaže na križu in lopatici. V vsakem primeru sem se že odločila, le za mesto še oklevam. Vseeno tnx.

Kakšna je razlika ti ne bi znala povedati, ker da imam jaz samo na križu. Sorry

Jaz imam tatoo na lopatici PA ME NI KAJ DOSTI BOLELO. Boli pa na križu bolj.
mama1

lahk ti recem, da tetoviranje ne boli tako kot vsi pravijo, vsaj mene ni =) ceprav je tudi res, da nimam na tem predelu telesa, kot si zelis ti…drugace pa po moje ni neke bistvene razlike, saj je logicno, da tam kjer je kost boli veliko bolj…sicer pa ves kaj pravijo ne…za lepoto je treba potrpeti =D

Tnx vsem za vzpodbudne besede. Strah še premagujem, ampak premagala ga bom pa tako po prestali “operaciji”. Držite mi pesti!

Js ga imam na desno od križa in moram povedati, da boli samo, ko se približuje križu! Bolj kot je v stran, manj boli! (je debelejša koža!)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close