moj obraz…
Pozdravček!
moj prvi problem je ta,da imam desno obrv malo višjo kot drugo in to se vidi pri puljenju. kako naj si jih oblikujem,da bosta videti enaki??
drugo vprašanje pa je takšno: imam dokaj temno polt,pri ličenju ne uporablajm temnih odtenkov ker mi ne pristojijo.. rada bi vaš nasvet glede make-upa, takšnega za na faks čez dan in pa takšnega za večerne zabave..hvala!
Pozdravljeni,
če bi iskali žensko z povsem enakima obrvema je verjetno ne bi našli. Je namreč ni. Ker pa navajate veliko razliko med levo in desno obrvjo, bi mogoče ravno s korekcijski oblikovanjem med puljenjem prišli do približno “enakih”. Najbrž bi bilo dobro, da bi poprosili kakšno vizažistko ali kozmetičarko, da vam prvič populi in jih oblikuje, potem poste pa te linije lahko vzdrževali sami.
Kar se tiče barv za ličenje: navajate temnejšo polt. Je ta zagorela ali imate nasploh temno polt? Dnevni make up bi naj bil bolj nežen in nevpadljiv. Za faks in popoldansko “kofetkanje” bo najlepše če izberete odtenke ki se ujemajo z barvami oblačil. Zvečer pa si privoščite tudi kaj “konkretnejšega”. Mogoče bi lahko dali poudarek na intenzivno šminko na ustnicah. Jesenska modna zapoved je namreč v ospredje spet pripeljala intenzivne barve utnic.
Jadranka
Če bodo te barve v skladu z oblačili lahko prav lepo izpade. Pazite le, da barve ne bodo preintenzivne. Naj bodo raje bolj nežni in umirjeni odtenki omenjenih barv. Sicer pa v dnevni make up lahko vklopite vse zemeljske odtenke, vanili barvo, bež, barvo breskve (vsi ti odtenki se lepo podajo na malo temnejšo polt).
Za zvečer pa mogoče preizkusite kakšno črno ali drugo temno obrobo za oči in veliko maskare, tik pod obrv pa mogoče malo bleščic, močneje naličite ličnice, šminko in nared ste za žurko…
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.