Nega v kozmetičnem salonu
Moje vprašanje se vam bo zdelo verjetno trapasto, ampak jaz še nikoli nisem bila pri kozmetičarki (pa sem že 40-letnica…).
Ko se naročim, kaj naj rečem, da mi naredijo? Rada pa bi, da mi “nahranijo” kožo, svetujejo nego za naprej in seveda pričakujem tudi kakšno razvajanje (masaža?). Se vse to izvaja v salonih? In koliko takšna nega približno stane? Kako dolgo traja?
Oprostite moji nevednosti, ampak človek se res vse življenje uči…
Hvala!
Pozdravljeni
Niti malo se mi ne zdi trapasto, da še niste obiskali kozmetičarko. Veliko žensk ne obišče kozmetičarke zaradi polne zasedenosti s službo, otroci in domom. Veseli pa me, da ste se odločili, da si boste vzeli čas za sebe in razvajanje.
V boljših kozmetičnih salonih se vedno pred prvim obiskom s stranko pogovorijo o njenih pričakovanjih in željah. Brez strahu kozmetičarki povejte svoje želje že po telefonu. Kozmetičarka vam bo tako veliko lažje svetovala nego v salonu in seveda podaljšano nego doma.
V salonu vam bodo lahko z aktivnimi maskami ali serumi “nahranili” kožo. Proizvode se nanaša na obraz, vrat in dekolte s pomočjo rahle masaže. Lahko pa se odločite tudi samo za masažo obraza.
Cene tretmajev po salonih so odvisne. Odvisne so predvsem od kozmetike s katero vam bo kozmetičarka izvajala tretma. Nega obraza je v povprečju 60 minut, cena pa se prične pri 7.000 sit (povprečno stanejo okoli 12.000 sit) in stane lahko tudi 25.000 sit.
V boljšem salonu vam bo kozmetičarka dala vzorčke za podaljšano nego na domu, da jo boste lahko preizkusili.
Forum je zaprt za komentiranje.