Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style poraščenost

poraščenost

Lep pozdrav.

Imam en problem, ki ga nisem opazila te gor na forumi.
Gre se za dlake okoli bikini predela. S pinceto sem si pulila dlake, ki se vidijo če nosim kopalke,spodnje perilo..In te dlake se kr širijo proti notranjosti stegna. Si lahk mislite to? Zelo neprijetno mi je zaradi tega in ne vem kako naj ta problem rešim. Se mi zdi da če kake posege delam, da je še slabš.

Prosim za nasvet!

Janja

Sama dobro poznam to težavo. Je pa res, da zaradi moje preobčutljivosti kože ne pride v poštev nič drugega kot britje. Najmanj boleče, najbolj enostavno, ni pa trajno (vsak drugi, tretji dan).

Res, da je morda malček boleče, vendar pomaga. Sama grem do kozmetičake na voskanje. Prvič je najhuje, vendar dlake postanejo tanjše in tudi manj jih je,sicer pa se navadiš. Najprej sem doma poskusila in so mi kar očke ven iz jamc skakale, pri kozmetičarki ni take bolečine. Saj niti ne morem govorit o bolečini, ker ni tako hudo. Ona hitro in spretno potegne, da tudi ne dojameš takoj. Na koncu te zmasira z oljčkom za pomiritev. Je pa najbolje, da greš kake 3 dni prej do nje, predno se oblečeš v kopalke ipd.
Problem je edino v tem, da če se nato začneš ponovno briti si na istem – poraščena kot si bila prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close