Krema za nego obraza in puder
Pozdravljeni,
potrebujem nasvet za nego obraza. Stara sem 32 let, imam mešan-suh tip kože (odvisno od letnega časa), uporabljam Vichyjevo kozmetiko, s katero sem zelo zadovoljna.
Ravno kupujem novo kremo in me zanima, kaj bi svetovali za moj tip kože (od Vichy)? Ali bi bilo smiselno uporabljat kreme proti gubam? Sicer nimam izrazito problematične kože (par aken se pojavi le pred menstruacijo).
Drugo vprašanje pe je, kakšen puder priporočate? Trenutno imam Artdeco.
Preskusila sem Chanel (odlično prekriva!). Ali je primeren za vsakdanjo uporabo?
hvala za odgovore in lep pozdrav!
Pozdravljena ga. Evita
Pri 32 letih ob pravilni negi obraza ne bi smela imeti veliko gub, pa vendar so nekatere opazne, zlasti v predelu okoli oči. Kreme proti gubam pri tej starosti vsekakor priporočam (koža vam ne proizvaja več kolagena), vendar pa je potrebno paziti, da le te niso premočne.
V kolikor jih do sedaj nisi uporabljala priporočam, da se jih uporablja ponoči. Zlasti priporočljivo je, da enkrat tedensko naneseš na obraz kakšno intenzivno masko.
V času menstruacije se pogosto pojavijo “mazolčki”, pogosto pa se jim izognemo že s samo dietno prehrano v tem občutljivem času.
Vsi pudri katere ste našteli so kvalitetni. Za zimski čas so pudri za vsakdanjo uporabo celo priporočljivi, ker nam dobro zaščitijo kožo pred negativnimi zunanjimi vplivi kot so smog, veter, mraz,..
Forum je zaprt za komentiranje.