Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ŽE STO LET ČAKAM…

ŽE STO LET ČAKAM…

Kaj ta forum ne deluje več???
Spraševala sem po bolj natančnih podatkih o likanju las…namreč; koliko kreme dam prej na lase (dolge), in po enem pramenu potegnem samo enkrat z likalnikom ali večkrat.
kupila sem namreč tisti famozni likalnik Ga ma, pa mi likanje ne uspeva…imam pa veliko las, ampak skoraj ravne-le malo valovite zadaj, pa ni in ni ravnih…Ali ne znam likat, ali si sama ne morem, ali kaj…prosim za nasvet.

Se opravicujem za pozne odgovore, sem na drugi celini in sicer, selitev v Australio in tehnicne tezave. sedaj je vse OK in ti odgovarjam iz dezele kengurujev:-)

Verjetno bo res krivo neznanje v likanju. Lase je potrebno dobro umiti, jih posusiti in sele nato likati. Sama osebno ne maram zascite za likanje v obliki kreme. Boljsisospreji, ki ne obtezijo las in se pri likanju ne zatika.
Priporocam Seal and Shine od Paul Mitchella, ki se ga od dalec poprsi na suhe lase in se potegne cez z likalnikom. Pomembno je, da se likajo tanki prameni in gostim glavnikom in potegnes skozi lase, tako da je las gladki. Ne sme cveteti ali se elektriti. Veliko srece.

lp alenka dirnbek

Mogoče so lase preveč izsušeni zato vam priporočam sistem za obnovo las.Joico ima fenomenalen sistem za obnovo,pišite na mail pa vam bomo obširno opisali postopek.Lep dan vam želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close