Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style slaba korenina

slaba korenina

pozdrav!
bila sem na “pregledu” las, kjer so mi en las izpulili in ga dali pod povečevalo. lase imam tanjše od normalnih, barvam si jih na blond, kjer mi poleg najbolj blond barve doda še malo sive. nikoli pa nisem imela las popolnoma razbeljenih oz. razbarvanih, vedno pač samo z običajnimi barvami pri frizeru. ugotovljeno je bilo, da imam korenine las zelo poškodovane, poleg tega okoli korenine sploh nimam več ovojnice, ki bi morala biti pri zdravem lasu. naj še povem, da mi moja naravna barva ni všeč, je nekako svetlo rjava, meni je podobna mišji barvi in bi se slej kot prej začela barvati na svetlejšo barvo, ker mi ta tudi najbolj paše (sem bila že na rjavi, pa so mi vsi rekli da mi ne paše) prosim za nasvet, zdaj sem ful prestrašena ker se bojim da mi bojo vsi lasje izpadli! kaj naj naredim, da rešim lase (prosim ne mi reči naj pustim, da se mi blond barva izraste, ker bi to bilo preveč grozno)? hvala za vsak nasvet!
lina

Ti pregledi s kamerami so vcasih pogojeni s produkti, ki ti jih kasneje prodajo!!! Le kdo pa ima danes povsem normalne in zdrave lase? Na prste jih lahko prestejemo.
Panika je odvec, pa vendar previdno on pravi izbor barve in izdelkov!
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close