Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koža na trebuhu po nosečnosti

Koža na trebuhu po nosečnosti

Pozdravljene,

Sem dva meseca po porodu in redno delam vaje za trebušne mišice. Rada bi si ponovno pridobila čvrsto kožo na trebuhu in vas sprašujem katero kremo mi priporočate.

Hvala.

Draga Nina,

ni vse odvisno od kreme, pač pa od kože. Jaz sem bila pred porodom drobna in tudi tekom nosečnosti se nisem zredila veliko. Ob porodu mi je šlo skoraj vse dol, le moj trebušček je izgledal kot “puding”. Grozno…

Ampak glede na to, da je bil moj navihanček že od začetka zelo zahteven, so mi še tiste 3 kile, ki so ostale skopnele, kot bi mignil, celo prehitro in sem bila kar naenkrat čisto presušena in moj osebni zdravnik ob pogledu name ni bil nič kaj navdušen in tudi švoh sem bila.

S tem hočem povedati le to, da ne pretiravaj s trebušnjaki. Seveda je prav, ta telovadiš po malem, pa da se po telesu masiraš s kakšno fajn kremo, je tudi dobro. Vse pa je seveda odvisno od elastičnosti kože.

Če dojiš, moraš seveda kvalitetno jesti, da bo mleko dobro za dojenčka. Če pa ne dojiš, potem to ni tako zelo pomembno.

Krem je pa na tržišču ogromno, vse je odvisno od tvoje kože.
LP ob porodniški, Mina1.

Res je zelo veliko odvisno od kvalitete tvoje kože.Če je ta že po naravi bolj prožna,tudi strij ni prav veliko,v nasprotnem primeru pa je potrebna intenzivna nega že v času nosečnosti in še kakšno leto po njej oziroma za vzdrževanje lepe kože,kar ves čas.Priporočljivi so preparati za učvrščevanje kože(Decleor) v kombinaciji z raznovrstnimi oblogami,ki se jih lahko naredi v kozmetičnem salonu.Piti pa je potrebno tudi veliko tekočine.Rezultat ni viden takoj,zato moraš biti vztajna in potrpežljiva.

meni je od vseh teh preparaov najblj koristila kozmetika justa tako za celulitis kot za učvrščevanje kože – fito krema in fito gel, pa ampule proti celulitisu, seveda z redno vadbo – rekracijo, veliko tekočine….

lp

Glavni krivec za tovrstni problem so hormoni, oz njihovo neravnovesje med nosečnostjo in po porodu. Krivi so tudi, da se maščoba neenakomerno nabira na t.i. kritičnih delih telesa (trebuh, zadnjica, stegna, boki…), zato jo tudi težje spravimo stran.
Ženske smo pač “obsojene” na nenehno borbo s hormončki – od pubertete, preko nosečnosti, pa vse do menopavze in to celo življenje…..

alina

Privošči si gel za učvrstitev kože na predelu trebuha. Fenomenalna reč
Za več informacij, piši na mail.

Lepotna svetovalka
Erika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close