Mič Styling
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Mič Styling
Pozdravljeni!
V tem tednu nameravam zaviti v Ljubljano, in bi si želela malo spremembe. Zanima me, kateri salon Mič Styling-a je najboljši? Tisti na Kongresnem trgu, Poljanski, Tržaški….??
In kakšne so kaj cene(striženje+prameni)?
Koliko časa prej se je treba naročiti?
Hej!
Hm, vidim da ni nobenega odgovora. No, sem se kar naročila v tisti salon v Kongresnem trgu. Cena bo pa med 10 000 in 20 000 SIT. 😮 Ok no, grem pa itak sam 3× letno k frizerju. ;D
Jaz sem bla v Mičevi franšizi v Koloseju, kjer me je strigla ena mlada svetlolasa punca. Plačala sem samo 3.990 sit, tako dobro ostrižena pa še v življenju nisem bila. Res klasa in ko sem se pred časom strigla pri domači frizerki me je skoraj kap. Ni primerjave……
Sem bila na Kongresnem trgu. Sicer malo drago vse skupaj(16 000), ampak sem bila res zelo zelo zadovoljna.
Ni primerjave z mojo dosedanjo frizerko.
Punca14: A si že šla tja? V kater salon si se odločila iti?
mene pa zanima kje v lj. ti uredijo pricesko kot model, kjer vajenci naredijo modelu brezplacno frizuro. ali to frizuro delajo po tvojih željah, barva, strizenje ali postrizejo kokr se spomnijo?
monika, mogoce so mic styling prava vrata
Oprosti toda jaz ti ga ne priporočam.Tam sem bila pred mesecem dni in katastrofa saj te strižejo in barvajo mulcim stari dvajset let.
Imela sem rjave lase in sem se zmenila za tanke svetle pramena in poglej ga zlomka, ven sem prišla skoraj blondinkaza 1600sit.
Forum je zaprt za komentiranje.