Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style občutljiva koža

občutljiva koža

Zdravo!

Mene pa zanima, kaj je najbolj učinkovito za umirjanje vnetja kože. Namreč, že nekaj mesecev imam po bikini predelu rdeče pike, ki so se pojavile po odstranjevanju dlak z depilatorjem. Nič ne bolijo niti pečejo ali srbijo, le tam so. Kaj mi svetujete? Poizkusila sem že z Bepanthenom in Canstenom, stanje je boljše, kot je bilo, a še vedno ne OK. Hvala!

V večini primerov rdeče pikice kmalu po britju izginejo.Ali si si na teh delih iztiskala kakšne mozoljčke ali vraščene dlake?Ker sicer ne vem zakaj bi pikice ostale toliko časa.Priporočljivo pa je , da se vedno ko se briješ ali depiliraš namažeš s kakšno kremo za pomiritev.

Zdravo!
Tudi jaz sem imela podobne probleme kot jih opisuješ ti. Sem si pa takrat namazala z e-oljem, ki sem ga dobila od sodelavke, ki se ukvarja s tem. To olje lahko kupiš le preko posrednika. Če te zanima ti posredujem tel.št. ali pa poglej na net http://www.a-zai.prov-bv.com/ Levo klikni na Spletna trgovina in potem desno izberi z drsnikom zgoraj “produktno skupino” vsi izdelki ali pa vtipkaj pod iskana beseda: e olje
Imajo full dobre izdelke. To olje je za vse odrgnine, pike insektov, opekline,…moja sestra dojenčku namaže ritko, če ima izpuščaje in se lepo poceli. Če te zanima še kaj kar vprašaj, ker imam jaz kar nekaj teh izdelkov in sem zelo zadovoljna. Želim ti, da se čimprej znebiš izpuščajev pa kakorkoli že!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close