Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uhan v popku

uhan v popku

Kje v ljubljani ga vstavljajo in koliko stane?

Hvala,
B.

exit pri zamjskem mostu luknja stane 4.000 uhan pa različno od 2.000 do 4.000 maš še drugje ampak meni je blo tuki kako nej rečm najbl tko kultuno pa me je blo ful strah pa to ampak je zdej use ok imam ga pa dober mesec

Hei!

Jaz ga imam, delat sem si ga dala pa v EXITu. Naredili so mi lepo, ampak se mi ni še zacelilo. 🙁

Celjenje pa traja 3-12 mesecev.

kdaj si si ga pa dala naredit???
jst sm si ga dala pred enim mesecom oz v sredo bo 5 tednou in imam že zaceljeno samo skos se mi neki pasa in ne vem zakaj ni tistod a bi se mi gnojilo, da bi em bolelo sam tko skos morm mal čistt drgač je pa že zaceljeno ekr sem ga tut že vn uzela in je use ok od kje teb da se celi od 3-12 mesecev???

Jaz sem si ga dala preluknjat v kozmetičnem salonu na Kolodvorski. Ni bilo drago, 1000 ali 2000 SIT. Nosim pa zlatega, ker sem se pala zagnojitve. Vse OK, med nosečnostjo sem ga vzela ven in kasneje brez problema nazaj.

jooooj jst imam s štanta uhan..joooj skos se mi neki paca tko da grem nasledjit eden tja in da vidm kaj mi reče…že dva mesca imam po malo zagnjojeno to ne morš ej..uglavnem bomo vidli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close