Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zakaj forum profesionalna kozmetika

Zakaj forum profesionalna kozmetika

ker je mdoeriran, to pa pomeni, da imamo svetovalko – moderatorko. Morda bo marsikdo našel pri njej odgovor na svoja vprašanja.

Primož

“Pred letom dni sem naredila dve tržni raziskavi, ki sta pokazali, da večinoma stranke, ki obiskujejo kozmetične salone niso dovolj seznanjene katere storitve lahko vse koristijo v kozmetičnem salonu. To me je izredno motiviralo, da sem postavila edini spletni portal v Sloveniji, ki je namenjen profesionalni kozmetiki http://www.kremca.net.

Sodelujem tudi s strokovnimi revijami s profesionalno kozmetiko, na rednih delavnicah izobražujem kozmetičarke in frizerke glede trženja, komuniciranja, svetovanja,….

Kozmetika, nega telesa, obraza in pričeske je dandanes nujno za posameznika.
Statistike kažejo, da urejeni ljudje veliko hitreje napredujejo na delovnem mestu in hitreje sklepajo nova prijateljstva kot pa ljudje, ki so »neurejeni«.
Obisk lepotilnih salonov dandanes ni več luksuz posameznika. Zaposlena ženska ali moški v lepotilnem salonu najde čas, da se sprosti in prepusti profesionalni negi. Poleg tega pa kar je zelo pomembno in na žalost pogosto pozabimo nam v salonu individualno svetujejo podaljšano nego doma in nam spremljajo stanje kože in las.

Kakšna je rezlika med profesionalno kozmetiko in kozmetiko? Profesionalna kozmetika vsebuje večji odstotek aktivnih sestavin v proizvodih. Kot primer: kreme s C vitaminom v maloprodaji vsebujejo v povprečju 2% vitamina C, profesionalna kozmetika pa okoli 18%.

Preko foruma med.over.net vam bom poskušala odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja v zvezi s profesionalno kozmetiko in nego. Tatjana Bizjak”

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close