Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gubice okrog oči

gubice okrog oči

Lep pozdrav!

sama sem spovala že kar nekaj kremic, vendar nobena ne vem koko ne pomaga. na forumu “popovi zdravniki” dr. Adamič govori, da se nekaj malega da narediti z limfno masažo..
zanima me, če mi lahko kdo prosim napiše kako to poteka oz. kje najdem ta opis!

resnično vam bom hvaležna!

Pozdravljena Kristina,
limfna drenaža vam bo malo pomagala pri zabuhlih in oteklih mešičkih okrog oči. Te imajo za posledico temne kolobarje in so videti kot podočnjaki. Limfno drenažo naj opravi strokovnjak (kozmetičarka, ki je za to usposobljena ali pa maserka). Z limfno drenažo pospešimo izločanje strupenih snovi iz telesa in nasploh izboljšamo tekočinsko cirkulacijo v telesu.
Če pa so problem okrog oči tanka in nagubana koža, pa limfna masaža ne bo pomagala kaj dosti. Potem raje ostanite pri kremicah za nego kože okrog oči. Privoščite si kakšno kvalitetno in rezultati ne bodo izostali.

Jadranka

hvala vam za odgovor!

mi lahko prosim priporočate kaj konkretnega, stara sem 28! imam predvsem majhne gubice..

Priporočam Matisov Eye care gel anti tiredness in še kar nekaj izdekov je v liniji za nego kože okrog oči, tudi v Decleorjevi kozmetiki najdete nekaj kvalitetnih stvari: Deep hydranting eye contour gel-cream, Sooting eye countour gel…).
Mogoče bi bilo dobro, da si priskrbite kak vzorček, se boste lažje odločili za nakup.

Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close