Najdi forum

zanima me kaj se da naredit proti pegam ki so se mi pojavile v nosečnosti delno pa tudi od sonca. Ali obstaja kakšna krema?

LP

Kožo je potrebno pred soncem zelo dobro zaščititi. Dobro bi bilo, da skozi celi dan uporabljaš zaščitno kremo s faktorjem 15. Med nosečnostjo se zelo rade pojavijo pege, vendar pri nekaterih s časoma izginejo. Če te pege ostanejo se lahko naredi terapija s kislinami, vendar to pride v poštev samo jeseni in spomladi oz. takrat ko koža ni izpostavljena soncu.

s kakšnimi kislinami in kje jih dobiti? Kaj pa Fade out proti pegam?

V lekarni sem si kupila kremo FADE OUT – razbeljenje. Ker jo uporabljam
šele nekaj dni, rezultati še niso vidni.

V poštev pridejo predvsem AHA kisline, vsebujejo jih pa proizvodi Murada. Ne smete pozabit, da se to lahko uporalja samo v času ko se izogibate soncu. Poleti zato sploh ne pridejo v poštev!!!!!!!!! Priporočam ti da se odločiš za eno kuro v salonu in ti bojo tam svetovali kateri proizvod je pravilen za tvojo kožo.

Meni Fade out ni nič pomagala, pa sem se z njo mazala 6 mesecev redno. Jaz sem razmišljala z tretmajem s kislinami ali lasersko, kar se baje tudi da. Jaz imam samo eno pego na robu ličnice, ampka me zelo moti. Dobila pa sem jo v nosečosti.

Meni je zelo pomagala krema Cosmelan 2, ki se jo da naročiti iz Španije.Fleki so postali svetlejši, čeprav popolnoma stran niso šli. Bila sem tudi na laserju v Rožni dolini in lahko rečem samo to, NIKAR!!! Stanje je bilo čez nekaj časa 100 % slabše. Najraje bi jih tožila, kožo so mi skoraj uničili. Lp

A res se je stanje z laserjem tako poslabšalo? Kakšna pa je postala koža? A so fleki postali temnejši al kaj? Zanima me pa še kako si naročila to kremo Colestan II?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close