Najdi forum

solarij

Lep pozdrav,

začela sem hoditi v solarij in me zanima ali obstajajo kake kremo za zaščito kožo pri uporabi solarija in če mi lahko svetujete katero.
Zanima me še ali je uporaba očal nujna, ker tam mi niso nič rekli da bi jih morala imeti?

LP

Uporaba očal je priporočljiva , ker lahko z leti pride do poškodb na očeh oz. zelene mrene.Kar zadeva kreme pred solarijem le ta ni potrebna , važno je le , da je solarij redno vzdrževan , da so menjane žarnice……bolj priporočljiva je uporaba vlažilne kreme po sončenju.

A ta očala, a so to kašna posebna ali tista navadna

To so posebna očala , ki jih dobiš tam.

brez očal se ti bo vid poslabšal in to zelo,priporočam ti pa tudi da se solariju odpoveš,razmisli rak,z leti koža še starejša…….tvoja odločitev,sem vse to dala že skozi solarije in take zadeve,pametneje kreme

Priporočam kreme od Emerald Bay. Podaljšujejo zagorelost in koža po njih ne smrdi.

ne priporočam solarijev.
priporočila dermatologov so dovolj jasna!
Moja sestrična je hodila parkrat na teden v solarij in to samo za 8 min in po pol leta je taka da jo ni za prepoznat. Kožo ma vso tako čudno..suho in lisasto, in sedaj ji je žal, da je sploh kdaj šla, kaj šele pomislila na solarij, pa je uporabljala vse tiste kremce, ki jih lahko kupiš tam proti izsušitvi kože, poleg tega pa uporablja dobro kozmetiko pa je še zmeri taka!Sem že sama razmišljala da bi šla mal ene parkrat preden gem na morje pa sem si takoj premislila, ko sem zagledala njo!

Draga matrix!

Mislim,da res malo pretiravaš oz. kar preveč! Že dobri dve leti hodim v solarij in veliko mojih znancev hodi v solarij že več let…. in so po obisku solarija videti veliko lepši z lepo zagorelo poltjo! V solarij hodim redno 2 krat na tedn pa sem še zdaj videti kot pred dvema letoma….. prosim raje ne piši takih stvari ker lahko še koga mine, da bi obiskal solarij… S tem pa seveda ni nič narobe! Mislim, da do sedaj ni še nihče umrl! LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close