Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style popokane kapilare na licih

popokane kapilare na licih

pozdravljeni!

stara sem 48 let in imam zelo suho kozo in popokane kapilare po licih. vprasala bi vas kaksno kremo naj uporabljam in kaksen postopek licenja da bi to zakrila.

hvala ze vnaprej.
olga

Pozdravljena Olga,

na tržišču imate na voljo kar nekaj dobrih krem, ki so namenjeni kopruozni koži. Mogoče bi povprašali za kak tester iz Matisove kolekcije, ki je namenjena koži z popokanimi žilicami, sicer pa je na voljo nekaj izdelkov za omenjeno kožo tudi v Afroditinem programu, pa verjetno še kakšna.
Kar se ličenja tiče, si nabavite zelen korektor, če gre za večje površine pa zeleno korekturno kremo. To vtamponirate pred nanosom pudra in s tem “rdečico” obarvate v normalen ten.
Sicer pa bodite skrbni pri negi kože, ker popokane žilice kažejo na občutljivost in tanko kožo. Predvsem jo dobro ščitite pred zunanjimi vplivi in za nego uporabljajte kvalitetne izdelke.

Jadranka

Pozdravljeni se enkrat.

Hvala za vas odgovor. Imam pa se eno vprasanje in sicer kateri izdelki-znamke so naboljsi za tanko in obcutljivo kozo? do sedaj se uporabljala kolekcijo Vichy za suho in obcutljivo kozo in se mi zdi presuha. kaj mi priporocate?

Najlepsa hvala za vas odgovor.
Olga

Olga zdravo,

Za občutljivo kožo ima zelo dobre izdelke kozmetika Decleor (aromaterapija). Povprašajte za izdelke Harmonie.
Sicer pa je zelo fina tudi kolekcija Delicate od MATISA, saj je namenjena nežni, tanki in občutljivi koži. Linija vsebuje kar osem izdelkov, tako da boste zagotovo našli nekaj zase.

lp Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close