Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kodranje las z gnetenjem

kodranje las z gnetenjem

Imam blond lase,ki si jih običajno zdaj že nekaj časa likam,saj nimam ravnih ampak rahlo valovite. Včasih se mi ne ljubi likat in mi je kolegica rekla,naj na mokre lase dam peno in ji gnetem in ne sušim s fenom ali pa da naj glavo obrnem dol in tako gnetem in sušim s fenom.

Ona ima temne lase in mi je zelo všeč tisti videz mokrih.zlepljenih kodrov,kar pri sebi težko dosežem,saj ne vem kateri preparat naj za to uporabim,saj so zvečer še lepi kodri,ko pa zjutraj vstanem,pa niso več zlepljeni in preveč na široko stojijo,kar mi preveč ne paše k obrazu.

Svetujte mi prosim, s čim naj si ustvarim zlepljene nesršeče kodre.

Ko se zjutraj zbudiš, jih ponovnmo posprejaš s kakšnim sprejem za kodre, saj le ti ne izsušujejo las. Drugače pa je s tem gnetenjem vedno tako. Večkrat je potrebno ponavljati, če lasej niso naravno preveč kodrasti.
Najbolje je to narediti z dobro peno za kodre in s kakšnim Glosom v kombinaciji. Če so preveč zlepljeni kodri tudi n v redu in jih je potrebno pogosto umivati.
Poizkusi z: Tigi- Curl Rocks-Curl Booster spray ali
Paul Mitchell Sculpting Foam v kombinaciji s skinny serumom.Sicer pa obstaja še veliko drugih produktov za to, vendar je najbolje, če se posvetuješ s frizerjem osebno.
Za te produkte pa povprašaš v fizerskih salonih, ki imajo prodajo izdelkov za nadaljnjo nego doma.
lp alenka

Imam trajno na dolge lase že nekaj mesecev. Ko si operem lase, uporabljam peno za kodre od fructisa. Zjutraj si lase na rahlo zmočim z vodo in kodri so kot novi. Vsi še vedno občudujejo mojo trajno.

Meni najbolj odgovarja Nivea gel fur lockiges haar.. tekoči gel za kodraste lase.. in tudi pričeska je obstojna…
dobiš pa ga edino v Mullerju… cena cca. 950 sit.

lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close