Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style šola za vizažistko

šola za vizažistko

ojla!
zanima me katere šole moraš imeti narejene da si lahko vizažist/ka? moraš potem še kakšne posebne tečaje narediti? koliko let traja to šolanje?
upam da mi boste hitro odgovorili.
lp

Šole za vizažista v Sloveniji mislim, da še vedno ni. Torej se je potebno šolati v tujini. Veliko naših vizažistov si je pridobilo znanje na Angleških in Italjanskih akademijah.
Pri nas pa lahko opraviš kar nekaj kvalitetnih tečajev, ki nudijo dokaj dobro znanje. Vse je pač odvisno od “talenta” in nadaljne “kilometrine”.

LP J

in kje ste se šolali vi?

Res je, kar je povedala Jadranka. Opravi kakšen tečaj (npr. pri Avonu), potem pa samo kilometrina. Na tej poti sem tudi sama.

V Italiji!

LP J

MI laho prosim poveste za tečaj pri Avonu (kdaj se začne koliko časa poteka cena itd). Že v naprj hvala za odgovor!

LP M

Avonovke, priložnost za vas…

LP J

Mislim, da je cena začetnega tečaja okoli 12000 sit, zraven pa dobijo
udeleženke še komplet profesionalnih čopičev za ličenje. Traja, mislim
da, nekaj dni ali celo le en dan, ne vem točno. Lahko ti priskrbim točne
informacije, če želiš. Kontaktiraš me lahko na mail.LP!

Ana

Raje pojdi na ZTI, Zavod za inovativnost ali kaj podobnega, kjer razpisujejo programe za nacionalno poklicno kvalifikacijo za vizažista. Torej, to so prva šolanja v Sloveniji, po katerih si pridobiš celo naziv.

Spoštovana!
V Sloveniji je pred časom začel delovati sistem Nacionalnih poklicnih kvalifikacij in v tem sklopu tudi možnost za pridobitev poklicne kvalifikacije za poklic Vazažist/Vizažistka. Predlagam, da malce pobrskate po internetu in boste gotovo najdla obstoječe programe oz izvajalce, ki organizirajo izobraževanje in priprave na državni izpit, s katerim si pridobite poklicno kvalifikacijo.
Potem pa je seveda pomembno, da si pridobivate čim več izkušenj z različnimi deli in projekti, kajti le tako lahko postanete zares dobra vizažistka!
Lep pozdrav
Romana

Se pridružujem Romani in Klei, in kot sem že na tem forumu pod drugim naslovom omenila je kolegica končala NPK VIZAŽIST na zavodu AI in tudi uspešno opravila izpit in nikakor ne more prehvaliti profesionalnosti predavateljic, ki poučujejo (Romana Marolt, Barbara Mršol,…).

Upam, da boste našle kaj kar vam bo všeč.

BILLYKA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close