Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style blont lasje-modre oči ?

blont lasje-modre oči ?

Zanima kateri barvni odtenek priporočate za veke imam blon lase in modro-sive oči?

Lahko bi preizkusila kar veliko barvno paleto, letos so modni tirkiz, modri, marelični, lila in rose odtenki. Na očeh se bo znašla tudi oranž in rumena. Vse te odtenke lahko nosite, pogoj je seveda brezhibna polt in skladnost barv z oblačili ali modnimi dodatki.

LP jadranka

Jaz imam tudi blond lasje in modre oči, pa se mi zdi da mi roza, oranžna, turkizno zelena…senca za oči ne pristojijo. Meni so všeč velike oči, ki pa jih lahko poudarim samo s temnimi sencami. Zvečer mi je to ok, čez dan za v službo, pa bi mi pristajale bolj nežne barve.
Ali se da mogoče s kakršno koli tehniko nanesti svetle sence na oči, da ti jih povečajo?

Prosim za kakšen nasvet.

Lp, Revi

Revi lepo pozdravljena,
morda bi bilo res potrebno preizkusiti nekaj tehnik ličenja z omenjenimi barvami. Mogoče bi lahko samo obrobljala oči, pa tudi odtenek barve je lahko razlog, da nisi bila zadovoljna z izgledom. Preizkusi omenjene barve v zelo intenzivnih odtenkih, oči samo obrobi, veliko maskare, pa bova videli kako naprej.

Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close