obstaja kaj???
LP, bliža se moj poročni dan, jaz pa nima časa nabirat barvo..ne v solariju, ne na soncu…
Ali obstaja kakšna krema, losion, mleko,… karkoli RAZEN samoporjavitvenih krem, po čemer bi bila moja koža morda malo temnejša ali pa zlato obarvana? Predvsem me zanima za zlati odtenek.
Po samoporjavitveni kremi sem bila po nekaj dneh na določenih delih telesa precej lisasta-ampak res po par dnevih. Bi morala nanos večkrat ponoviti, da bi se izognila tem flekom? verjetno ker je bila krema ena izmed cenejših. V skrajnem primeru bi se namazala še enkrat, ampak če mi svetujeto kako res res dobro, lahko tudi najdražjo. Pa takšno, ki na obleki ne pušča sledi…
Prosim pomagajte!
Kolikor jaz vem , ne obstaja nič drugega kot krema , vendar je potrebno prej narediti piling in se zelo enakomerno namazati ,ter postopek vsakih nekaj dni ponoviti.Zelo dobra je od Decleorja , vendar pred poroko ni ravno priporočljivo preveč eksperimentirati.Vseeno bi priporočala solarij-tistih nekaj minut 3krat tedensko si le vzemi , razen , če se ne poročiš že to soboto.
Forum je zaprt za komentiranje.