Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Grelec voska

Grelec voska

Mene pa zanima ce se da kje pri nas kupiti grelec voska, kakersnega uporabljajo v kozmeticnih salonih. Ali ima katera kasne izkusnje s tem? Pa se cena me zanima.
Hvala za odgovor:)

Ja , stane okoli 20.000,00 SIT , naročiš ga lahko pri nas v salonu.

Pozdrav!

Imam še nekaj vprašanj glede grelca voska. Ali to prodajate točno take, kot jih uporabljate v vašem salonu in koliko stanejo vložki voska ter lističi?

Ker sem študentka (denarja pa gre veliko že za ostale nujne stvari) iščem pač najbolj ugodno varianto odstranjevanja dlak. Britje mi preveč razdraži kožo in pri mojih močnih temnih dlakah je to eden najslabših načinov odstranjevanja.
Imam sicer tudi depilator, ki pa mi dlake prej potrga kot pa izpuli.
Na tri tedne pa mi je res malo drago dajati toliko denarja za depilacije. Žal… Tako da bi mi morda nakup tega aparata to vse skupaj malo olajšal. ;))

Hvala za odgovor.

lp…Simca

Aparat je enak , lističi pa so kom. 20 SIT , patron pa je okoli 550 SIT.

Jaz pa bi vprašala, če se pri depilaciji npr. nog, brčic, … uporablja isti vosek ali je prilagojen za posamezen del telesa.

Pa še nekaj, ker imam doma aparat za grelec voska me zanima tudi to, če patroni z voskom pašejo v različne tipe/firme grelcev voska oz. če so vsi patroni različnih firm enaki/enakih dimenzij?
In ker je moj grelec že malo star me zanima še, če vsi, tud ti novejši in npr. ti, ki jih prodajate v vašem salonu, delujejo na isti princip oz so enako dobri, ali obstajajo kakšni, ki so res dobri. Je vseeno kakšne firme je?

Hvala in lep pozdrav.

Grelci so približno vsi enake kvalitete , razlikujejo se le po tem , kakšne vrste patronov grejo noter-eni imajo spodaj vtor , drugi ne.So pa patroni za recimo brke manjši oz. imajo manjši valjček , kot tisti za noge, vsebina (vosek)pa je lahko enak.

dobiš ga že za malo več kot 10 000 sit

poglej tu:

Tole kar ti priporoca jullie je super, uporabljam doma.

Bi pa ob priliki svetovala dekletom, da si vedno (brez izjeme) depilirajo noge. Jst si jih ze od 15 leta in imam komaj se kaksno dlako na nogi. Tudi pozimi, ko si jih ene 3 mesece ne depiliram, se jih komi vid (razen res od blizu) ker so tolk tanke. In vse to naredi depilacija, na zacetku sem jih imela FUL (res too much za punco) pa se take temne, zdej imam pa cist tanke in redke.

LP
Tanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close