Najdi forum

tanki lasje

Živjo!
Imam zelo tanke lase, ki se mi hitro mastijo. Perem si jih vsake dva dni. Dolge imam približno do ramen, a zelo stopničasto postrižene tako da imam na vrhu dolge okrog 10 cm. Ker bi rada imela lepe in dolge lase mi lahko prosim svetujete kako naj si naredim volumen? Uporabljam šampon elvive volumen, peno za volumen in lase sušim z glavo navzdol. Ampak moji lasje so tako tanki, da mi vse takoj pade. Hkrati imam še močno mastne in to tudi ne morem odpravit, pa še elektrijo se. Včasih prav pomislim, da bi se najraje obrila, ker lepih dolgih las ne bom nikoli imela. Kaj naj naredim?

Mogoče najprej reši problem zamaščenega lasišča s pomočjo ustreznega šampona in ampul. Hkrati dovajaj vitamine od znotraj, to so razne vitaminske tablete, ki so namenjene lasem, koži in nohtom. Kura naj traja kar nekaj časa, nekaj mesecev, saj rezulati niso vidni takoj.
Tretja alternativa pa je še zdravljenje s kontracepcijskimi tabletami kot so naprimer Diane 35, ki jih dermatologi včasih tudi svetujejo, če seveda kontracepcijo uporabljaš. Seveda, pa se poizkusi tej alternativi izogniti, če ni nujno, saj je vsekakor bolje reševati najprej problem čim bolj naravno.
Če imaš dedno redke lase, pa se vsekakor s tem probaj sprijazniti, ker razen kakšnega dobrega striženja, težko kaj narediš.
lp alenka

Ali si tanek las dejansko lahko okrepiš?

Lp!

Sama sem imela podobne probleme…že itak sem mela tanke in zelo nežne lase….pa sem si dala delat pramene….Železno pravilo za take lase:

Ne belit las pod nobenim pogojem, čimmanj barvat, redno strič….plus to da sem se jaz trenutno postrigla čisto na kratko in še vse enkrat od začetka…
pa vitaminske tablete, lasišče pa razvajam s čičkovim oljem ker mazaža krepi lasišče, olje pa okrepi lase…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close