celulit
Ima mogoče katera kakšne izkušnje z linfno drenažo, body wrapingom ali pa twin system. Upam da sem prav napisala.
Imam kar nekaj celulita in kljub pravilni prehrani že vrsto let in pa športu imam še vedno viden celulit.
Probala sem tretmaje linfne drenaže. Zanima me ali je bolj učinkovit twin system. Kako naj grem še v boj proti celulitu. Ne omenjajte mi raznik kremic, ki so le larifari.
Kaj pa ročna proticelulitna masaža? To sem danes prebrala v reviji lepa in zdrava?
Najlepša hvala za odgovor.
lp neja
Najbolj priporočljiva je kombinacija tretmajev.Recimo kombinacija limfne drenaže s hladnim body wrappom ali pa z ultrazvokom+pravilna prehrana , gibanje , dovolj tekočine…..za bolj točne informacije pa bi te morala videti-stanje celulita , kože , mišic….in se na podlagi tega odločiti , kaj bi bilo najboljše.
Marinka, jaz pa sem bodywraping že 2x preiskusila in sem po 1 mesecu postala po postavi čisto druga oseba. Poglej moj post pod temo Linea Snella.
Moram pa povdariti, da je poleg teh tretmajev res najbolj pomembno tudi pravilno kombiniranje hrane.
Ke pa se po določenem času tudi sama nisem več držala tega pravila, sem pridobila celulit in maščobo nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.