Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kremice DR.SCHELLER

kremice DR.SCHELLER

Ali ima katera izkušnje s kremicami od dr. Scheller, mene je privleklo, da sem jih vzela zaradi tega, ker so naravne brez konzervansov. Kako se vam zdi? Jaz imam (vsi tipi kože) korenčkovo in pomorančno za ponoči. Ne vem ali mi to zadostuje , ker čez nekaj dni bom imela 31 let in gubic je nekaj.Katero kozmetiko uporabljate punce po 30 letu???? Hvala .

Hojla.

Jaz sem kremice dr. Scheller uporabljala. Nič nisi napisala, kakšno kožo imaš. Jaz imam mešano kožo in sem uporabljala ananasovo kremo. Lahko jo zelo pohvalim. Tudi mineralna kremica se mi zdi super, je pa za suho in občutljivo kožo, nekoliko je komedogena, a daje zelo dober občutek na koži. Poznam tudi ostale njihove kreme, saj sem probala vzorčke. Moram reči, da so vse izredno kvalitetne, le nekoliko mastne so, torej za bolj suhe kože. Odlična je tudi mineralna kremica za okrog oči in kutinova vlažilna maska.
Torej, če imaš normalno do suho kožo, ti bosta kremi super, sicer pa se boš najbolje prepričala sama, ko ju preizkusiš.

LENČI HVALA TI ZA ISKREN ODGOVOR. Meni je še kar v redu, ker itak imam suho kožo. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close