NANOS PUDRA REVLON COULORSTAY ORIGINAL
Živjo!
Kupila sem si puder Revlon Coulorstay original, tisti, ki zelo prekriva. Imam pa problem kako si ga nanesti. Puder si z roko nanesem na obraz in ga razmažem. Vendar se mi že od daleč vidi, kot da sem zelo napudrana. Ponekod izgleda, kot da sem si ga slabo razmazala. Prodajalka v Mullerju mi je odsvetovala dodaten nanos brezbarvnega pudra v prahu, ker pravi, da je že v tem pudru samem in da mi ni treba še fiksirati.
Kakšne izkušnje imate ve s to vrsto pudra od REvlona? Jaz sem s prekrivnostjo kar zadovoljna, vendar končni izgled mi ni všeč. Pod puder si prej seveda namažem še multiaktivno kremo.
Prosim za pomoč.
Hvala, lp.
Puder moraš zelo dobro in dolgo(jaz ga več kot minuto)pretresati(zelo močno),nato si ga malo zlij na hrbtno stran dlani,ter ga s kazalcem in sredincem druge roke lepo nanesi po obrazu.Najprej na eno lice razmaži,nato brado,drugo lice,nos in nazadnje čelo.Na čelu nanašaj navzgor,na licih proti ušesom(Torej navzven),po bradi in nosu pa navzdol.Pred uporabo tega pudra moraš uporabiti precej mastno kremo,da s elepo razmaže.Meni pride odlično, če dam spodaj večjo količino kreme Botanisource od Avona.Lahko pa probaš tudi z Alverde jojobo ali Garnier Total Comfort.Se bo razmazal kot puterček.Zelo pazljiva moraš biti tudi pri količini,treba ga je nanesti res malo,saj je dovolj prekriven sam po sebi in pri prekomerni količini pride kot maska(če pa k temu prišteješ še nepravilno razmazovanje ter hitro sušenje pudra)lahko nastane prava katastrofa.Torej nanesi tanek sloj tega pudra,čez pa lahko mirne duše uporabiš še puder v prahu ali kamnu(najbolje s mehkim,večjim čopičem,da preprečiš prekomeren nanos),ki pa mora biti za odtenek ali dva svetlejši od tekočega pudra.Tudi z njim bodi varčna.Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.Lp
Forum je zaprt za komentiranje.