Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style L’Occitane

L’Occitane

Zdravo!

Imam dokaj občutljiv tip mešane kože, ki ne prenaša agresivnih kozmetičnih krem a la Garnier Fresh, Nivea Aqua Beauty ipd., prav tako mi ne ležijo otroške kreme.

Spletnih strani te kozmetike si še nisem pogledala, ker nameravam kar direktno zaviti v trgovino in povprašati po testerjih. Pred tem pa me zanima, če ima kdo kakšen nasvet ali priporočilo.

Tnx.

LP,

Katja

Pozdravljena!

Tudi jaz imam ZELO občutljivo kožo. Edina krema, ki mi je bila res kul, je L’ Occitaine-ova krema z medom. Je super. Nobenih problemov ni več. Tudi mraz mi ne povzroča več težav.

Lp,

Hvala 😉 Se bom pozanimala. Upam le, da krema ni “pretežka”, kajti ne maram premastnih krem.

LP

Mislim a je ta krema komedogena, poskusi še Botanisource ali 24 h vlažilno od Avona npr.Ali pa Clinians jabolka(zelena za mastno ali mešano kožo,roza za bolj suho).Lp

Jaz to kozmetiko uporabljam že eno leto in je res super. Tudi v prihodnje jo bom uporabljala. Sploh ne smem iti v to trgovino, ker vedno preveč zapravim.

Lp
BR

katjaa, če nimaš rada težkih krem, ti ne priporočam kreme z medom (L*Occitane), sploh pa je ne uporabljaj, če je tvoja koža nagnjena k zamašitvi por in nečistočam.
ana

mislim, da tam zapraviš veliko, ker ti drugače prodajalke ne pustijo oditi iz trgovine.
po mojem mnenju so le malo preveč vsiljive in ne odnehajo tudi, ko zavrneš pomoč. po moje so plačane po prometu- kar pa lahko pomeni, da ti bodo prodale karkoli.

brez skrbi – potosnistvo mi ne pride do zivega. Kupujem le tisto, kar rabim in ne tistega, kar mi drugi pravijo, da bi morala imeti oz. uporabljati.
Baje je neka sivkina krema, ki bi lahko prišla v poštev …
LP

SIVKA NI PRIMERNA ZA OBČUTLJIVO KOŽO, POLEG TEGA PA ZELO IZSUŠUJE.
ČE IMAŠ ZELO ZELO MASTNO, PA ŠE TAKRAT PAZLJIVO!!!

Meni za mešan tip kože (in nekaj čez 30 let) odgovarja Vichy Oligo 25 zelena kot dnevna krema – kožo naredi gladko in nobenih mozoljčkov in podobnega. Koža se po njej ne sveti, je dobra za pod puder. Cena je okrog 3500, v lekarni so mi dali kar nekaj vzorčkov preden sem jo kupila. Drugače Vichija ne prenašam, ker so mi bile vse kreme premastne in tudi v prenesenem smislu ga ne prenašam dobro, pač. Ampak Oligo 25 mi vseeno odgovarja.

Drugače se mi zdi pa odlična tudi AVENE, veliko boljša kot L’Occitan. Od tam sem dobila že ogromno vzorčkov, pa se mi tudi zdi medova precej mastna in sem jo uporabila samo ko smo bili pozimi zunaj na mrazu. Jo ne bi kupila.

ja, tudi meni Vichy ni simpatičen, pa še to: Vichy je tako in tako L*Oreal – pod drugim imenom, ki pa ne slovi ravno kot kvalitetna kozmetika.
ana

Ja, saj Eucerin je pa Nivea… Ste opazile, da ima celo enako pakažo, samo barve in ime je drugo? Pa kvaliteta po moje tudi.

Če imaš res občutljivo kožo moraš biti previdna,ker so mekateri izdelki žal preagresivni. Če si hočeš kožo spraviti v red bi bilo fino ,da uprabljaš čistilo, tonik ali mleko nato pa kremo, kajti vedeti moramo,da sama krema ne bo tako pomagala če prej koža ni pripravljena nanjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close