Najdi forum

AVENE

Pozdrav

Punce povejte ali katera uporablja AVENE kremo za suho kožo.
Ali to kremo dobiš samo v lekarni?
In kako ste zadovoljne s to kremo.(kaj pa cena)

hvala in lp

Pozdrav!

Avene je super kozmetika. Sama imam Avene Cold Cream, ki je zelo mastna krema za suho kozo, ampak meni zelo ustreza. Ce ti ni vsec sijoc obraz (vsaj na zacetku, ko se namazes), potem ti mogoce ne bo ustrezala.

Tudi dermatologinja, ki je mamina kolegica, Avene zelo priporoca. Dobi pa se samo v lekarni. Cena sploh ni pretirana. Omenjena Cold Cream stane 1600 sit, sama pa ima se Diroseal za popokane žilice (2800 sit). Njihova najdrazja krema stane okoli 5000 sit (malo manj).

lp.

mica hvala Ti za odgovor
Jaz nimam tako zelo suhe kože je pa suha tko da ne vem kaj bi?

Že v enih spodnji postih sem pisala, da mi je AVENE resnično dobra kozmetika. Imam mešano kožo, pozimi kar izsušeno. Po skoraj vseh kremah se mi naredijo mozoljčki, po AVENE nikoli. Uporabljam bogato vlažilno kremo (40 ml je 4000 sit) kot nočno, občasno tudi za pod puder. Mi je boljša kot Eucerin, ki je tudi za suho kožo.
Avenova za okrog oči mi je pa tudi zelo dobra, po njej me ne pečejo oči, se jo zelo malo porabi. Imenuje se nekaj na Y+.

uporabljala sem Avene za mastno kožo. To je resnično super in nežna kozmetika.

Lepo bi prosila če ima katera narejen permanentni make up da mi sporoči kako je zadovoljna in če je poseg zelo boleč. Zanima me koliko časa ga katera ima in kakšno je stanje oz. če je morda katera slišala ali videla kakšno negativno posledico. Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem. Vanesa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close