Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri korektor in puder mi priporočate?

Kateri korektor in puder mi priporočate?

Imam mešan tip kože. Ne maram težkih in mastnih pudrov. Želim si lahkega, a dobro prekrivnega. Max Factor in Sans Soucis ne prideta v poštev, prav tako ne kakšen Manhattan, Nivea ali kaj podobnega. Rada bi kaj bolj kvalitetnega, vendar ne predragega.
Je morda katera že preizkusila novi L’Orealov puder?

Druga stvar pa je korektor. Pred leti sem imela enega, zdaj pa dooolgo nič. ker se ne pudram, vsak dan, bi v bistvu rabila kvaliteten korektor. Kaj mi priporočate? Potrebovala pa bi takega z antiseptičnim učinkom.

LP

PRIPOROČAM VITASKIN BEAUTY SILK LIFT.Sama dam ogromno keša za te zadeve imam mnogo pudrov ampak čez tega ga zame ni pa še mal lift je pa izredno nežen…sporoči če ga boš uporabila

Jaz pa že kar nekaj čas uporabljam Artdecojev korektor, ki se mi zdi zelo kavaliteten in obstojen. Glede pudrov pa, meni najbolj odgovarja L`Oreal Translucide.

Jaz sem uporabljala ta Vitaskin Beauty Silk lift in sem bila zelo zadovoljna. Zdej sem v akciji kupila Nivea Protect in sploh mi ne ugaja. GA pa moram nekako porabit. Na koži se mi zdi presuh…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close