Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style UMETNI NOHTI!!!

UMETNI NOHTI!!!

Prosim, če mi lahko svetujete, katere umetne nohte si naj kupim, da mi ne bodo takoj dol padli, nekaj sem slišala za ene, ko se nekaj odlepi dol z njih pa se prilepi za svoj noht-no nevem, nebi rada, da mi dol padejo med umivanjem posode in podobno! Bi pa si jih kar skrajšala, niso mi všeč preveč dolgi-rada bi si jih namreč naredila, da bi si prenehala griskti nohte-prosim pomagajte, ker hrepenim po lepih nohtih!!!
HVALA!

nevem natančno iz katerega kraja ste, vendar ste verjetno že slišali za manikura ki so ponavadi v večjih trgovinah- naprimer v ciyparku. meni se je zlomil en noht in so mi ga s takim gelom naredili novo konico in prilepili na tapravega. potem so to še posušili v takem “strojčku” in zdaj raste z mojih nohtom. zgleda tako kot da je taprav. trajalo je petnajst minut da mi je to naredila, nevem koliko časa bi trajalo za deset nohtov… priporočam pa vam, če se že odločite za obist da pridete med tednom ali pa se mogoče prej najavite. povedali so mi, da tega med vikendom ne počnejo.
lp

kakšne so pa kaj cene?
hvala in lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close