Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kam h kozmetičarki

Kam h kozmetičarki

Živjo

Mi lahko kdo priporoči kateri kozmetični salon naj obiščem? Nikoli še nisem bila v kozmetičnem salonu, a toliko jih je, da ne vem, kam naj grem. Hvala

Reklame za nas sicer ne delam , vendar , ker si ravno na našem forumu , se lahko po predhodnem naročilu oglasiš pri nas v salonu na Golouhovi 28 na Galjevici.

Že dolgo se pripravljam, da bi obiskala vaš salon vendar me vsi strašijo, da je lastnica izredno tečna in stalno hodi za tabo. V salon greš po sprostitev in ne, da ti nekdo stalno teži? Ali imate kakšne ure ko ona ne dela?

Saj ni tako hudo.V salonu imamo punce svoje stranke in svoje mize , vsaka dela zase in je zelo prijetno.Veliko strank ob negi zaspi in mislim , da glede na število le teh lahko rečem ,da se boste v salonu lahko brez problema sprostila in uživala ob negi , vedno smo pripravljeni ustreči vsem željam(no , če niso ravno preveč čudne).Delamo cel dan , če pa želite , ste lahko v dop. urah v salonu tudi sama s kozmetičarko.Zato kar pogumno , prepričana sem , da vam ne bo žal.Mogoče ste nekaj kritik slišala na račun savne , ker so pravila zaradi higienskih razlogov bolj stroga in se nekaterim potem zdi , da Fanči pretirava ko “teži” zaradi brisač…..toda salon je ločen od savne in tam nihče ne hodi za vami.
Lep dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close